Cro ponuda - Gospodarski portal


SPARA OPG Miletić, Klis


 • Adresa: Gizdići 33
 • Grad, Mjesto: Klis
 • Poštanski broj: 21231
 • Mobitel: + 385 98 667 854
 • Direktor: Deana Miletić
 • Djelatnost:

  Maslinovo ulje, džemovi, kolači i kripno slatko

 • OPG Miletić bavi se proizvodnjom zdrave hrane bez aditiva i konzervansa, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, džemova i kolača predstavljenih pod brandom SPARA, ime SPARA dobilo je ime po okruglom jastučiću kojeg su žene u Dalmaciji nosile na glavi kako bi olakšale nošenje tereta.

  Svi proizvodi branda SPARA delicije su za sladokusce koji cijene izvorni okus i veliku tradiciju hrvatske gastronomije.

  Ekstra djevičansko maslinovo ulje „Spara“ može se dobiti u pakiranju od 0.25 l i 0.75l
  U OPG Miletić maslinovo ulje proizvode 10 godina, od rano ubranih maslina koje se isti dan po branju prerađuju i skladište u inox posudama.
  Za svoju visoku kvalitetu ekstra djevičansko maslinovo ulje SPARA u prosincu 2010.g nagrađeno je drugim mjestom na II.Danima mladog maslinovog ulja u Trogiru gdje se natjecalo 54 maslinara.

  Kripno slatko od meda i suhog voća je proizvod koji spada u kategoriju: hrana sa povećanom energetskom vrijednošću. Sadrži 1894 kJ na 100g ili 491 kcal na 100 g. Sastoji se od: meda, badema, suhih smokava i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Proizvod ja pakovan u teglici, pogodan za konzumiranje kao namaz, može se jesti i žlicom. Netto 230 g.

  Kripno slatko od kupina je proizvod koji spada u kategoriju: hrana sa povećanom energetskom vrijednošću. Sadrži 1638 kJ na 100 g ili 387 kcal na 100 g. Sastoji se od kupina, šećera i badema. Proizvod je pakovan u obliku 12 energetskih pločica. Netto 180 g.

  Džemovi su načinjeni od voća i šećera bez sredstava za zgušnjavanje (pektina i želina). Netto 230 g. Vrste džemova se u ponudi smjenjuju ovisno o godišnjem dobu.
  Na  8. međunarodni sajam proizoda i usluga ruralnih područja 2010. u Zadru Eko-etno
  Zlatna medalja u kategoriji voćnih proizvoda – za džem od smokava , jabuka i oraha.

  Uskočka pogača
  netto 200 g
  Kliška štruca netto 300 g
  Spara netto 350 g

  Svim kolačima zajednički su sastojci: ekstra djevičansko maslinovo ulje, bademi, orasi, suhe smokve i grožđice nasjeckane ručno u krupnim komadima. Aromatizirani su različitim likerima, džemovima i aromatičnim biljem. Kombiniraju se marelice, šljive, kupine, arancini, višnje i rogač, kako bi uz zajedničku osnovu svaki kolač bio različit sastavom i oblikom.

  Plodovi Dalmacije V. Sajam hrvatskih autohtonih proizvoda 2010 u Dioklecijanovim podrumima
  Kolači sa maslinovim uljem proglašeni su najboljim proizvodom sajama

  Mediteranski sajam zdrave hrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva 2011. u Dubrovniku Priznanje za najbolji pekarski proizvod - kolači sa maslinovim uljem.

  Međunarodni sajam INOVA 2012. srebrena medalja