Cro ponuda - Gospodarski portal


Dr. Myko San - Zdravlje iz gljiva d.o.o., Zagreb


 • www.mykosan.com
 • Adresa: Miramarska 109
 • Grad, Mjesto: Zagreb
 • Poštanski broj: 10000
 • Tel: + 385 1 4660 095
 • Fax: + 385 1 4660 095
 • Direktor: dr.sc.Ivan Jakopović
 • Djelatnost:

  Proizvodnja i prodaja preparata iz ljekovitih gljiva

 • Dr. Myko San - zdravlje iz gljiva je prva tvrtka u Europi specijalizirana za proizvodnju preparata iz ljekovitih gljiva i u samom svjetskom vrhu u toj oblasti.

  Proizvodimo i isporučujemo preparate iz ljekovitih gljiva na temelju tisućeljetnih iskustava stare kineske i japanske medicine i provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istraživanja.

  ZAUSTAVLJANJE  RASTA TUMORA
  LENTIFOM, LENTRAM, POLYPORIN, SUPER POLYPORIN, AGARIKON, i AGARIKON PLUS su kombinacije ekstrakta gljiva za koje je znanstveno potvrđeno da mogu kočiti rast tumora za 95-100%. Namijenjeni su prevenciji  i za pomoć osobama u malignim bolestima, osobito kad su uznapredovale, metastarske ili recidivne.

  REGULACIJA RAZINE ŠEĆERA U KRVI
  DIMEMYKON je preparat iz ljekovitih gljiva za koje je dokazano da mogu optimalno regulirati razinu šećera u krvi i držati pod kontrolom šećernu bolest.

  ZA OPĆE POBOLJŠANJE ZDRAVLJA
  MYKOTONIK je preparat za opće poboljšanje zdravlja, osobito ljudi preopterečenih poslom, boležljive djece i starijih, a preporuča se i sportašima.

  SNIŽAVA TLAK
  ARMILENT stimulira krvotok i pomaže snižavanju povišenog krvnog tlaka do njegove normalne razine.

  PREVENCIJA ATEROSKLEROZE
  MYKOMIX se koristi za prevenciju ateroskleroze i ublažavanje njezinih posljedica. Ljekovite tvari iz gljiva smanjuju kolesterol, trigliceride i fosfolipide u krvi, što su glavni uzročnici bolesti srca i krvnih žila.

  PROTIV NEURODEGENERATIVNIH BOLESTI
  NEUROMYKON kombinacije ekstrakata gljiva učinkovitih protiv neurodegenertivnih bolesti, koji služi za ublažavanje i usporavanje razvoja Alzheimerove i parkinsonove bolesti, multiple skleroze itd.

  PROTIV AIDS-a, HEPATITISA, GRIPE
  MYKOPROTECT i SUPER POLYPORIN sadrži ekstrakte ljekovitih gljiva za prevenciju i borbu protiv jakih virusnih bolesti. Koriste se protiv AIDS-a, hepatitisa, herpesa, gripe, prehlade  …

  Domaćin 6. Međunarodne znanstvene konferencije o ljekovitim gljivama.
  Više informacija o konferenciji na www.immc6.com