Cro ponuda - Gospodarski portal


Audiobil d.o.o., Zagreb


 • www.audiobil.com
 • Adresa: Zavrtnica 17
 • Grad, Mjesto: Zagreb
 • Poštanski broj: 10000
 • Država: Hrvatska
 • Tel: +385 1 77 91 467
 • Mobitel: +385 91 55 41 107, +385 95 92 29 804
 • Djelatnost:

  Računovodstvo, konzalting, savjetovanje

   

 • Audiobil d.o.o. je društvo koje se sastoji od stručnoga tima s dugogodišnjim iskustvom na području računovodstva, konzaltinga i turizma.

  Pružanje računovodstvenih usluga za tvrtke i obrte Audiobil d.o.o. vrši kao svoju osnovnu djelatnost po načelu dvojnog knjigovodstva. Prema propisanom kontnom planu obavlja usluge računovodstva, te evidentira sve poslovne događaje na način kako je to propisano Zakonom o računovodstvu, ostalim podzakonskim aktima, te ugovorom s naručiteljem.

  Usluga obuhvaća davanje mjesečnih izvješća o uplati PDV-a, sastavljanje obrazaca, te izradu tromjesečnih i godišnjih obračuna, a vođenje poslovnih knjiga predstavlja administrativno obavljanje računovodstvenih poslova koji se sastoje od: – pripremnih radova (otvaranje glavne knjige prema jedinstvenom kontnom planu, otvaranje pomoćnih knjiga za vođenje analitičkih evidencija kupaca i dobavljača, materijalnog i robnog knjigovodstva, osnovnih sredstava) – knjigovodstvene obrade cjelokupne financijske dokumentacije (izvoda računa, blagajne, ulaznih i izlaznih računa, primki i sl.) – automatske obrade cjelokupne dokumentacije (unos podataka s ažuriranjem svih potrebnih evidencija, kartica, dnevnika knjiženja, bruto bilance i ostalih izvještaja povezanih s analitičkom evidencijom) – izrada obračuna plaća te svih pripadajućih izvješća koji su u vezi s plaćama radnika – izrada mjesečnih obrazaca PDV-a, kao i kumulativ izvješća PDV-K. – izrada izvješća za potrebe FINE i izrada godišnjih izvješća za potrebe Porezne uprave.

  Audiobil d.o.o. u mogućnosti je vršiti i puno drugih usluga osim knjigovodstvenih i usluga konzaltinga prema potrebama i dogovoru s naručiteljem, a sve u svrhu Vašeg boljeg poslovnog uspjeha, a prvenstveno vezano uz turizam.

  Pružiti Vam vrhunski servis i savjet u svim domenama Vašeg biznisa kao i konzalting sa vizijom kako maksimalno unaprijediti Vaše poslovanje. Cilj nam je pružiti Vam izvrsnu biznis potporu u Hrvatskoj.

  Prednosti suradnje s Audiobil d.o.o.:

  – uvijek na raspolaganju za naručitelja u slučaju bilo kakvih pitanja
  – rješenja za sve računovodstveno-revizorsko-pravne poslove
  – tim s dugogodišnjim iskustvom na različitim područjima
  – fleksibilan i orijentiran prema potrebama naručitelja
  – jedan mjesec besplatno korištenje svih navedenih usluga

  Veselimo se zajedničkoj suradnji, te Vam želimo puno poslovnog uspjeha.