Cro ponuda - Gospodarski portal


GALEB DALMATINSKA TRIKOTAŽA d.d., Omiš


 • www.galeb.hr
 • Adresa: Punta 6
 • Grad, Mjesto: Omiš
 • Poštanski broj: 21310
 • Tel: +385 21 434 724
 • Fax: +385 21 434 725
 • Mobitel: +385 91 8866 778
 • Direktor: Stjepan Pezo
 • Kontakt osoba: Mandalina Baučić, oec.
 • Djelatnost:

  Proizvodnja i prodaja trikotaže i donjeg rublja

 • Galeb d.d. je tvrtka koja preko 50 godina spaja tradiciju sa trendovima u stalnoj težnji da zadovolji potrebe i ukuse kupaca
  Pri odabiru sirovina i repromaterijala Galeb surađuje samo sa renomiranim dobavljačima europskog podrijetla (Švicarska, Njemačka, Austrija …), što rezultira proizvodom koji zadovoljava visoke kvalitetne i ekološke norme.
  Svi Galebovi proizvodi imaju pravo korištenja oznake Hrvatska kvaliteta koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i  oko 100 certifikata koji dodjeljuje najpoznatiji institut za ovjeru kvalitete iz Njemačke (Textil-Service-Verglas-und Zertifizierungsstelle iz Hohensteina) na osnovi godišnjih testiranja pletiva i gotovih proizvoda.
  Navedeni certifikat kupcu jamči da prilikom kupnje takvog proizvoda kupuje ekološki neškodljiv odjevni predmet koji se može nositi uz kožu.
  S ponosom naglašavamo da u svom proizvodnom procesu Galeb ima sva tri potrebna procesa za stvaranje odjevnog predmeta iz prediva: pletenje, doradu sirovog pletiva i konfekcioniranje.
  Tijekom godina stjecanja iskustva i nastojanja da zadovolji potrebe kupaca u svim dobnim skupinama:

  GALEB je unutar svog proizvodnog programa stvorio četri robne marke proizvoda:


  1. GALEB je brand koji sadrži rublje, spavaći program i vanjske odjevne predmete koji su prilagođeni ozbiljnijoj publici. Kao posebnost u okviru branda Galeb razvija se program za trudnice, dječji program i program za bebe uz naglasak na zdrave prirodne materijale.

  2. ADRIATIC je brand koji sadrži rublje i vanjske odjevne predmete, a ciljna skupina su aktivne i energične žene i muškarci koji imaju visoke zahtjeve prvenstveno glede udobnosti, funkcionalnosti i kvalitete, ali ne odustaju niti od specifičnih zahtjeva za estetikom.

  3. GLB je brand koji namijenjen mlađima, ali i onima koji se tako osjećaju, u ovom brandu su najviše zastupljene nove vrste vlakana (micromodal, modal, elastan,viskoza ...), uz širi spektar boja, a modeli su naglašenijih kontura i trendovskog designa.

  Ova tri branda imaju dvije kolekcije godišnje, proljeće ljeto i jesen zima dok brand GLB ima i dvije mini kolekcije za Božić i Valentinovo.

  4.GALEB FUNKCIONALNO RUBLJE
  Galeb je u okviru svog razvojnog odjela razvio novu vrstu artikala donjeg rublja namjenjenog ženama i muškarcima koji djeluju u ekstremnim uvjetima kao što je slučaj kod vojske, policije, vatrogasaca i sl. Ovo rublje je izrađeno od specijalnih vlakana posebnih funkcionalnih svojstava koja omogućavaju odvlaživanje tijela, termoregulaciju i zaštitu od vatre, a imaju i antistatska svojstva.

  Popis naših trgovina pogledajte ovdje: http://galeb.hr/trgovine/

  Pratite nas i na našem facebook profilu  i instagramu