Cro ponuda - Gospodarski portal


Detektivska agencija SHARK k.d., Zagreb


 • www.shark-detektiv-zg.hr
 • Adresa: Derenčinova 18
 • Grad, Mjesto: Zagreb
 • Poštanski broj: 10000
 • Tel: +385 1 4614 618
 • Fax: +385 1 4614 618
 • Mobitel: +385 98 471 459
 • Vlasnik: Goroslav Šmaguc
 • Kontakt osoba: Goroslav Šmaguc
 • Djelatnost:

  Istražne djelatnosti

 • Vlasnik detektivske agencije SHARK k. d. je magistar prava Goroslav Šmaguc sa iskustvom rada u MUP-U RH, istražnim djelatnostima na operativnim i rukovodećim poslovima u svim segmentima suzbijanja kriminaliteta i posebnih poslova, poslovima granične policije i sl.
  Višegodišnji predavač i mentor na Policijskoj akademiji u sferi stručnog osposobljavanja za graničnu policiju.

  Detektivska agencija SHARK k.d. rješava slučajeve na području cijele Republike Hrvatske, kao i u drugim državama.

  Prilikom rješavanja zaprimljenih slučajeva, osim vlastitih potencijala – visoko obrazovani i iskusni suradnici, detektivska agencija usko surađuje sa stručnjacima iz raznih područja – sudski vještaci, sudski tumači, odvjetnici, zdravstveni stručnjaci, kjnigovodstveni i porezni stručnjaci i dr.
  Detektivska agencija SHARK ostvaruje i vrlo uspješnu suradnju sa privatnim detektivima susjednih država, kao i država iz EU i sa drugih kontinenata.

  Privatna detektivska agencija Shark obavlja sve vrste istražiteljskih poslova, od otkrivanja nevjere u braku, prevara u osiguranju, kao i drugih oblika financijskih i srodnih prevara, pa sve do dubinskog ispitivanja poslovanja tvrtki i pojedinaca; 
  Sigurnosni konzalting - Određivanje i izrada pravilnika o poslovnim tajnama tvrtke, propisi za zaposlenike, pomoć u pripremi projekata za financiranje iz Fondova EU te dobivanje NATO i EU sigurnosnih certifikata.
  Analize i upravljanje rizicima - Izrada analiza rizika prema kojima predlažemo u kojem smjeru rješavanja problema krenuti u eventualnim kriznim situacijama ili prevenciji istih.
  Prikupljanje i analiza poslovnih podataka o konkurenciji - Prikupljanje poslovnih podataka o određenim tvrtkama, poslovnim partnerima ili konkurenciji; općenito, provjera cjelokupne situacije prije nego li klijent npr. stupi u poslovni odnos ili odluči investirati.
  Zaštita od nelegalnog prikupljanja podataka (industrijske špijunaže) - Zaštita tvrtke i zaposlenika od nelegalnog prikupljanja povjerljivih ili osjetljivih informacija i poslovnih tajni, ono što se često naziva i industrijskom špijunažom.
  Sigurnost managmenta i zaposlenika - Ukoliko je sigurnost firme i zaposlenika dovedena u pitanje predlažemo i organiziramo različite vidove zaštite; od zaštite osoba do zaštite događaja i objekata.
  Obuka managmenta i zaposlenika - Educiranje zaposlenika i upoznavanje s određenim aspektima industrijske špijunaže na koje trebaju obratiti pozornost ne bi li se zaštitili.
  Primjena posebnih mjera tehničke zaštite (TSCM) - Pomoću moderne tehničke opreme vršimo protuprislušne preglede prostorija i vozila firme. Na tom području predlažemo i druga tehnička rješenja  u cilju zaštite podataka i zaštite tzv. glasovne i elektroničke komunikacije.