Cro ponuda - Gospodarski portal

Robert Sever dizajnirao „100% SVOJA“ majicu za DOVE

— 06.03.2011.

Robert Sever dizajnirao „100% SVOJA“ majicu za DOVE

Uspješna suradnja branda DOVE i vodećeg modnog koncepta FASHION.HR već sezonama na pisti predstavlja rezultate inspirirane filozofijom stvarne ljepote za koju su do sada svoje unikatne kolekcije lansirala najveća domaća dizajnerska imena. Među prvima je svoju viziju u DOVE duhu predstavio poznati domaći dizajner Robert Sever koji se u novoj sezoni ponovno vratio u ulozi kreativnog tumača kampanje „stvarne ljepote“, ovaj puta s porukom „100% svoja“.


DOVE je ove godine u suradnji sa FASHION.HR-om pokrenuo zanimljivu modnu priču „100% svoja“ koja će biti pomno ispričana kroz odabrane „it“ komade odjeće koja svojom snažnom porukom inspirira žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom mogućem pogledu „budu svoje“.
U kontekstu jednostavnog ali upečatljivog minimalizma Robert Sever odlučio je upotrijebiti svoju slavnu maštu u oslikavanju kako bi istu tehniku aplicirao na bijelu majicu. Po riječima dizajnera u ormaru svake žene bijela majica predstavlja klasiku koja se uvijek rado konzumira i miješa na različite odjevne kombinacije. Njena sofisticiranost i transformacija u kombinaciji sa neodoljivim ženstvenim motivom predstavljaju pravi modni pogodak.


„Ideja za grafički dizajn došla je iz mog osobnog viđenja Dove filozofije koja uvijek kreće iz izuzetno prirodnog i jednostavnog smjera. Kao glavni motiv izabrao sam ženske portrete koji se u kombinaciji sa elementima flore suptilno pretvaraju u novi eterični motiv stvarajući tako simboličku simbiozu žene i prirode“ izjavio je Robert Sever.


Povodom DOVE FASHION.HR-a za sezonu jesen-zima 2011/12 koji će se održati od 11. do 13. ožujka u Paviljonu 5, Zagrebačkog velesajma bit će izložene portretne fotografije DOVE ambasadorica, Verice Kuštro (50), Jagode Latinović Čaldarević (60), Silvije Gajdić (23), Dragice Oršić (29), koje će ovom prilikom biti odjevene u spomenutu Severovu kreaciju.
Time se nastavlja linija kontinuiteta i elana projekta koji već godinama plijeni pažnju svojim porukama o širenju ideje stvarne ljepote sada s geslom „100 svoja“.


PRESS KONTAKT:
Jasmina Kapetanović
PR departmentFASHION.HR koncept
e-mail: jasmina.kapetanovic@fashion.hroffice

phone: +385 1 4641 508

fax: +385 1 4846 352

mobile: +385 99 271 7635

web: www.fashion.hr
FHR d.o.o.Ilica 4410 000 Zagreb