Cro ponuda - Gospodarski portal

Dan otvorenih integracija

— 06.03.2011.

Dan otvorenih integracija

Poštovani,

pozivamo Vas na šestu po redu konferenciju 
Dan otvorenih integracija, koja će se održati u četvrtak, 17. ožujka 2011. u Hotelu Antunović u Zagrebu
Konferencija je posvećena prilagodbi javnog i privatnog sektora vezanih za ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Kroz predavanja i praktične primjere predstavit ćemo Vam moguće odgovore na pitanja kako se nositi s izazovima tržišne konkurentnosti, regulative te usklađenja s pravnim stečevinama EU.
 
Informacijske tehnologije su nezaobilazan čimbenik u promjenama koje već sada prolazimo. Upravo kroz podizanje efikasnosti, poticanja inovativnosti i povećanja dostupnosti informacija putem primjene ICT tehnologija, možemo brže i kvalitetnije provesti potrebne promjene.
Eminentni predavači podijelit će s Vama vlastita iskustva i postignuća u različitim poslovnim segmentima kao i viziju što možemo očekivati u skoroj budućnosti.
 
Uz dvoranu u kojoj će se održavati predavanja bit će postavljena demo soba u kojoj će na interaktivan način biti predstavljena odabrana rješenja KING ICT-a. Nakon službenog dijela konferencije slijedi neformalno druženje, na kojem ćete se moći opustiti uz zabavni program, nagrade za sudionike i prigodnu glazbu.
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali je broj mjesta ograničen.

Registrirajte se čim prije, a najkasnije do 14.3.2011., na: www.king-ict.hr/konferencija. Za sve sudionike konferencije osiguran je besplatan parking u garaži hotela.

Veselimo se Vašem dolasku na DOI 2011!