Cro ponuda - Gospodarski portal

Dida Boža predstavio ekološki kašasti sok od kupina

Dalibor Vikić — 14.12.2010.

Dida Boža predstavio ekološki kašasti sok od kupina

Obitelj proizvoda Dida Boža postala je bogatija za još jednog člana – Dida Boža ekološki kašasti sok od kupina – koji će od ovog mjeseca biti dostupan kupcima na policama trgovina koje prodaju Dida Boža proizvode.
Tako je nakon nedavnog širenja na kategoriju ekološkog šećera proizvodni asortiman Dida Boža postao bogatiji za još jednu, kategoriju ekoloških voćnih sokova.
Nedavno lansiranje ekološkog šećera Dida Boža i odlični prodajni rezultati u kratkom roku potvrdili su ono što smo od samog početka poslovanja u Hrvatskoj znali – hrvatski potrošači su zahtjevni, ali svoje povjerenje rado poklanjaju proizvodima najviše kvalitete. Stoga smo bili uvjereni da će nakon džemova i namaza prepoznati kvalitetu i drugih naših proizvoda u novim kategorijama te smo odlučili ponuditi im ekološki kašasti sok od kupina.
Ovaj će sok svojim iznimnim karakteristikama ubrzo oduševiti naše potrošače koji će svakim gutljajem osjetiti veliku promjenu, jer ovaj sok u trenu osvježava, revitalizira i daje energiju, izjavio je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International.
Dida Boža ekološki kašasti sok od kupina na tržištu će biti dostupan u staklenim bocama od 0,75 litara. U svakoj bočici nalazi se oko 900 plodova kupina, a sok je u potpunosti prirodan, bez dodanih šećera i dodatka vode.
Dida Boža ekološki sok od kupina je kašast, što znači da sadrži netopljive čestice voćnog tkiva koje se mogu djelomično taložiti pa ga je prije konzumacije potrebno protresti. Njegova je velika prednost pred bistrim i mutnim sokovima što sadrži sve sastojke svježeg voća, a osim njih bogat je i raznovrsnim prirodnim vitaminima (poput vitamina C, vitamina E, vitamina A i vitamina B), mineralima (osobito željezom, kalijem i magnezijem) i različitim flavonoidima.
Prezentacija Dida Boža ekološkog kašastog soka od kupina organizirana je u zagrebačkom restaurant&lounge baru People's u obliku zdravog doručka, tijekom kojeg se moglo isprobati i druge Dida Boža proizvode – ekološke džemove od smokava, smokava s narančom, kupina i jagoda, džemove od višanja i dunja te namaze od crnih i zelenih maslina, kao i tortu od Briea s Dida Boža džemom od smokava. U njoj je osobito uživao i poznati profesionalni plesač i instruktor plesa Nicolas Quesnoit, koji je zahvaljujući svom francuskom porijeklu dobar poznavatelj sljubljivanja sireva s različitim drugim namirnicama. Nicolas je samo jedna od mnogih osoba iz javnog života koje su istaknule da često konzumiraju Dida Boža proizvode.