Cro ponuda - Gospodarski portal

U Zagrebu predstavljena kozmetika iz sjeverne Europe STENDERS

Dalibor Vikić — 09.12.2010.

U Zagrebu predstavljena kozmetika iz sjeverne Europe STENDERS

Stenders, proizvođač kozmetike za tijelo iz Sjeverne Europe, točnije iz Latvije, danas je na Britanskom trgu predstavio svoje proizvode.

Tvrtka koja je 2001. godine započela proizvodnju u početcima je proizvodio 300 kg sapuna na mjesec. Danas, nakon 9 godina, brojka se popela na pola tone sapuna na dan!
Svi proizvodi, njih preko 200,  ručno su izrađeni isključivo na bazi prirodnih komponenata poput biljnih ulja, biljnih ekstrakata, sušenih čestice bilja, eteričnih ulja, destiliranih eteričnih ulja, pčelinjeg voska i pčelinjih saća.
Svoje proizvode pakiraju u prirodne, eko materijale jer je ekološka osviještenost prioritet tvrtke i njezinog poslovanja.Stenders svoju poslovnu filozofiju temelji na zdravlju, a njegovano tijelo njihov je prioritet.
Proizvodi su izrađeni od najboljih prirodnih sastojaka do kojih još više dolazi do izražaja aromaterapija i njena učinkovitost, za sklad cijelog tijela.

Stenders je proširio uspješno svoje poslovanje, kao i svoje zastupništvo, koje je prisutno sada u više od 20 zemalja, počevši od Švedske, preko ostatka Europe pa sve do Japana.

Ukupno je 180 franšiznih trgovina koje posluju izvan Latvije, te time svrstavaju Stenders među najuspješnije tvrtke.
Prodavaonice se odlikuju širokim izborom kozmetike za tijelo i kupanje, visokom razinom usluge i vrlo posebnim interijerom. Cilj im je prodaju učiniti ugodnim doživljajem, a svakom kupcu posvećuju se s jednakom pažnjom.
STENDERS nudi visoko kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama, pokazujući najbolji “value-for-money” na tržištu.
Stenders od samog početka ima za cilj proizvoditi materijal koji će biti cijenjeni ne samo zbog svoje vrhunske kozmetičke kvalitete već i zbog dobrog raspoloženja koje donose svojim kupcima.
Poslovanje  su odmah počeli širiti i izvan granica Latvije, gdje danas ima 19 prodavaonica, a sve se odlikuju odličnim dizajnom baziranim na prirodnim bojama i detaljima, širokim izborom kozmetike za tijelo i kupanje, visokom razinom usluge i vrlo posebnim interijerom koji potiče dobro raspoloženje. 

Prvi dućan u Hrvatskoj otvorio je svoja vrata u West Gate shopping centru u Zagrebu u studenom 2009. godine od kada hrvatski STENDERS tim naporno radi na širenju branda te ostvaruje odlične rezultate.
U ovim zimskim, predbožićnim danima Stenders još više potiče smisao kvalitete za cijenu, te svojim kupcima nudi povoljnu online kupovinu, na www.stenders.hr,  sa posebnim cijenama za dostavu u ovom blagdanskom razdoblju.
Tako će u prosincu dostave preko Hrvatske Pošte u iznosu do 199,99 kn imati fiksnu cijenu dostave od 10 kuna, dok ce sve dostave preko 200 kuna biti besplatne..