Cro ponuda - Gospodarski portal

Programi usavršavanja u Poslovnom učilištu FILAKS

— 15.03.2011.

Programi usavršavanja u Poslovnom učilištu FILAKS

Programi Poslovnog učilišta Filaks osmišljeni su s ciljem usavršavanja postojećih znanja i vještina, u skladu sa svjetskim spoznajama s područja menadžmenta, marketinga i prodaje. Sve programe verificiralo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i upisuju se u radnu knjižicu kao zvanje. Trajanje programa je 150 i 200 sati, a kroz nastavu vas vodi stručni tim poslovnih savjetnika.

Za koga su kreirani programi?

Programi usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Kriza je. Zašto je potrebno usavršavanje?

Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde.

Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima. Poslodavci to od vas očekuju, a vi odlučujete u kojem smjeru ide vaša karijera.

Više o programima usavršavanja možete saznati na našim web stranicama www.filaks.hr

Kontakt

mr.sc. Elvira Mlivić Budeš 
Poslovno učilište Filaks 
elvira@filaks.hr
mob: 091 502 0231
tel: 01 2430 137 
tel/fax: 01 2430 135