Cro ponuda - Gospodarski portal

Jesenski sajmovi

— 12.09.2011.


Jesenski sajmovi

JESENSKI SAJMOVI, 14. - 18. 9. 2011.

okupljaju mnogobrojne gospodarstvenike, izlagače, poslovne ljude, stručnjake, znanstvenike, posjetitelje kao i predstavnike medija iz cijelog svijeta.

Republika Poljska, koja u srpnju 2011. godine preuzima predsjedavanje Europskom unijom, donijela je odluku da će se predstaviti kao "Zemlja-partner“ u terminu od 14. - 18. rujna 2011. na Zagrebačkom velesajmu.

Kolektivni nastupi omogućavaju grupne nacionalne nastupe tvrtki različitih gospodarskih grana. Prezentacijom svojih proizvoda i usluga na zajedničkom izlagačkom prostoru one predstavljaju nacionalne gospodarske potencijale i ostale osobitosti zemlje iz koje dolaze.

MYSTIC - 2. međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

Prvim izdanjem 2010. godine MYSTIC je započeo misiju predstavljanja alternativnihi prirodnih rješenja za poboljšanje kvalitete življenja te je od strane izlagača, posjetitelja i medija dobio visoke ocjene za uspješnost i organizacijsku razinu sajma.

ŠIROKA POTROŠNJA 

Sajam Široke potrošnje je jedan od najstarijih sajmova Zagrebačkog velesajma iz čijeg su vrlo bogatog programa rođeni mnogi specijalizirani sajmovi.

Više informacija pronađite na web stranicama Zagrebačkog velesajma: http://www.zv.hr