Cro ponuda - Gospodarski portal

Filaks na Sajamu cjeloživotnog učenja i promotivna školarina za program

Cro ponuda — 13.09.2011.

Filaks na Sajamu cjeloživotnog učenja i promotivna školarina za program

Posjetite Filaksov štand na Sajmu cjeloživotnog učenja koji će se održati u četvrtak, 15. rujna od 12:00 do 18:00 na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.
Tom prigodom omogućavamo promotivne uvjete upisa u program usavršavanja Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga u trajanju 150 sati. Zvanje se upisuje u radnu knjižicu, a program je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Promotivna školarina za navedeni program u ovom tjednu (prijava e-mailom ili osobno na štandu u četvrtak) iznosi 4.850 kuna. Redovna školarina 16.000 kuna. Detalji su dostupni na upit.
 
U tijeku su i upisi u ostale programe edukacije:
•    Akademija za razvoj menadžera (predavači Davor Perkov, Saša Petar, Mirela Španjol Marković, Tomislav Bekec, Nenad Trajkovski i Elvira Mlivić Budeš)
•    Generiranje marketinških ideja koje pomažu prodaji (predavačica Elvira Mlivić Budeš)
•    Filaksov 4. skup poslovnih tajnica i administrativnih djelatnika (predavači Vicko Krampus, Nataša Trojak i Elvira Mlivić Budeš)
•    Playbrand 2: Djeca mali-veliki potrošači (predavači Nada Finderle, Ozana Jurković, Kamilo Antolović i Elvira Mlivić Budeš)
•    Temelji copywritinga (predavači Boris Belak i Elvira Mlivić Budeš)
Sve informacije o poslovnoj edukaciji i savjetovanju potražite na www.filaks.hr