Cro ponuda - Gospodarski portal

9. međunarodni sajam energetike, elektronike i automatike

— 27.09.2011.


9. međunarodni sajam energetike, elektronike i automatike

9. međunarodni sajam energetike, elektronike i automatike, Zagreb od 27.09.2011. do 30.09.2011.


Opskrba dovoljnim količinama energije jedan je od ključnih uvjeta opstanka i razvoja civilizacije, pa je i razumljivo da gospodarski razvoj direktno ovisi o opskrbi energijom.

Hrvatska se suočava s izazovima povećanja energetske sigurnosti i konkurentnosti kako bi bila pouzdan i aktivan europski partner u regiji.

Hrvatsku i regiju očekuju velike investicije u energetski sektor, što u današnjim vremenima gospodarske krize predstavlja  veliki izazov ali i priliku. Energetski razvoj može biti pokretač gospodarskog oporavka te omogućiti rast i razvoj novih  industrija, novih praksi i znanja.

Specijalizirani poslovni sajam ENERGETIKA nastojati će kroz stručni program analizirati gospodarenje u energetskom sektoru, utjecaj energetike na gospodarski razvoj, ekološke aspekte razvoja energetskog sektora  te  prikazati  moguća rješenja utemeljena na suvremenim znanstvenim spoznajama iz Hrvatske i svijeta.

Izložbeni program sajma  predstaviti  će  ponudu novih tehnologija, uređaja i  usluga, potičući interes kupaca  za energetskom učinkovitošću i za racionalnijim gospodarenjem energijom.

Sajam ENERGETIKA održati će se u poslovne dane utorak-petak upotpunjen sajmovima EMAT - 6.međunarodnim sajmom zaštite okoliša, ekotehnologija i komunalne opreme te INTERPROTEX - 10.međunarodnim sajmom zaštite osoba i imovine.

Na taj način nastojimo objediniti  programe i  projekte u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te projekte u području očuvanja,  zaštite i unapređivanja okoliša, ljudi i imovine.