Cro ponuda - Gospodarski portal

MODOM DO POSLA -radionica poslovne mode

— 23.11.2011.


MODOM DO POSLA -radionica poslovne mode

RADIONICA POSLOVNE MODE

 

Modom do posla

Potaknuti visokom stopom nezaposlenosti i čestim zanemarivanjem  funkcije odjeće u izgradnji poslovnog imidža, društvena modna mreža trendMe.net, vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih pozicija MojPosao.net i modno učilište Profokus, organiziraju prvu besplatnu radionicu „Poslovne mode“.

 

Radionica je savjetodavnog karaktera i obuhvatiti će teme poslovnog odijevanja i šminkanja za razgovor za posao i za poslovne svečanosti te kako zadržati osobni modni stil u poslovnom svijetu.

Na navedene teme raspravljati će Branka Vučetić Atletić (Ravnateljica modnog učilišta Profokus), Lidija Marošević (Voditeljica obrazovanja modnog učilišta Profokus), Saša Matijašević  (Voditelj projekata, MojPosao i EduCentar portal ) i Aco Momčilović (Rukovoditelj ljudskih resursa, Billa Hrvatska). Ujedno na ovoj zabavnoj i interakivnoj radionici svoja iskustva podijelit će najpoznatije hrvatske modne bloggerice.

 

Publika će imat priliku eksluzivno doznati rezultate istraživanja na temu spremnosti posloprimaca na promjenu osobnog imidža radi dobivanja posla. Istraživanje je provedenom tijekom mjeseca listopada na portalu MojPosao i prikupljeno je 800 ispitanika.

 

Otvorena radionica za sve građane održati će se 23.studenog s početkom u 11:00 sati, na adresi Kaptol 27 – tribina Grada Zagreb.

 

Nefinancijski pokrovitelj radionice je Grad Zagreb, partner radionice je trgovački lanac Billa Hrvatska, medijski prijatelj je EduCentar.net portal dok će najbolju poslovnu kombinaciju napravljenu na trendMe.net nagraditi poznata modna kuća Varteks – kolekcija Di Caprio M&W.

 

„Stara poslovica govori nam da odijelo ne čini čovjeka, no je li istina da vas ljudi procjenjuju prema osobnom modnom izričaju? Odgovor je – da, posebice u poslovnom svijetu.  Odjeća, obuća i modni dodaci grade vaš osobni marketing.  Znači li to da morate potpuno  “obuzdati“  svoj osobni izričaj kako bi dobili posao ili postali dio korporativnog tima? Dođite na radionicu „Poslovne mode“ i saznajte u zabavnoj atmosferi kako iskoristiti stil za napredovanje u poslu“, izjavio je Admir Đozović, voditelj projekta i vlasnik trendMe.net portala.

 

Za dodatne informacije o radionici ili za prijavu kliknite ovdje.