Cro ponuda - Gospodarski portal

Tvrtka LAH proizvodi inovativne uređaje za medicinsko-kozmetičke svrhe

— 06.06.2011.


Tvrtka LAH proizvodi inovativne uređaje za medicinsko-kozmetičke svrhe

Tvrtka LAH proizvodi inovativne uređaje za medicinsko-kozmetičke svrhe

Proizvođač kozmetičke opreme, tvrtka  LAH iz Velike Gorice svake godine tržištu predstavljaju visoko učinkovite tretmane i nove hit proizvode namijenjene "Beuty-industriji".

U protekloj su godini bili nezaobilazan sudionik brojnih stručnih sajmova na kojima su predstavljali svoje inovacije i uređaje namijenjene za kozmetičko-medicinske svrhe. Odabirom jednog od aparata iz proizvodnog programa tvrtke LAH moguće je kreirati kombinirane tretmane koji garantiraju uspješne rezultate i zadovoljstvo klijenata kod 
uklanjanja celulita 
  (Cryodin Supreme). 
Osim za rješavanje celulita, sagorijevanje masti i ubrzavanje metabolizma, učinkovitost LAH aparata za kozmetiku  je neupitna  i kod podizanja tonusa i zatezanja kože, te poticanje njene regeneracije i oksigenizacije tkiva (Intensive O3 i DTS roleri).
Novi je aparati za kozmetiku  postao veliki hit na tržištu pri izvođenju tretmana mršavljenja, a tehnologija  na principu primjene krioterapije (kriolipoliza/criolipolise) oduševila je struku, ali što je i najvažnije, brojne klijente mnogih centara za uljepšavanje koji žele smršavjeti i ukloniti tvrdokorne naslage celulita, ukoloniti i najmanje  nepravilnosti na koži. 

Profesionalnim pristupom razvoju tehnologije tvrtka Lah  osigurava najpotpuniju i najdjelotvorniju uslugu u svim kozmetičkim salonima. A zadovoljstvo klijenata u konačnici i jest priznanje njihovog dugogodišnjeg kvalitetnog rada i uspjeha.