Cro ponuda - Gospodarski portal

10. Mobile Monday Croatia

— 16.01.2012.

10. Mobile Monday Croatia

Pozivamo Vas na deseti po redu Mobile Monday Croatia koji će se, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, održati u ponedjeljak, 16. siječnja 2012.  u 18 sati u prostorijama HGK, Heinzelova 69, II. kat. Suorganizator Mobile Mondaya Croatia je Udruženje za informacijske tehnologije pri HGK koje je ovo događanje prepoznalo i podržalo kao središnje događanje koje povezuje ljubitelje i poznavatelje mobilnih aplikacija.

Tom prigodom održati natječaj za projekte koje su tvrtke i obrti kandidirali za sudjelovanje na Mobile World Congress (MWC), najvećem svjetskom sajmu telekomunikacija koji se održava u Barceloni od 27. veljače do 1. ožujka 2012. godine. Svoje će prezentacije, pred publikom i žirijem, održati deset tvrtki koje je žiri izdvojio u uži izbor od njih dvadesetak, koliko ih se prijavilo na natjecanje. Predviđeno je da prezentacije traju po pet minuta, nakon čega će žiri i publika odabrati one najbolje kojima će Hrvatska gospodarska komora omogućiti sudjelovanje na MWC. Cilj natjecanja je među programerima potaknuti razvoj kvalitete aplikacija, ali i pomoći predstavljanju domaćih, izvozno orijentiranih tvrtki velikog razvojnog potencijala na svjetskoj sceni mobilne telefonije.

Mobile Monday Croatia je događanje koje nastoji okupiti na jednom mjestu sve koji su zainteresirani za mobilne tehnologije: razvojne inženjere, ljubitelje gadgeta, kreatore mobilnih aplikacija, kao i sve one koji žele naučiti nešto novo ili saznati najnovije vijesti iz svijeta mobilnih tehnologija. Cilj ovog događanja je, prije svega, brže prenošenje iskustava i znanja o mobilnom tržištu, što se nastoji postići dovođenjem kvalitetnih predavača, predstavljanjem zanimljivih projekata i davanjem prilike mobilnim startupovima da se predstave pred publikom i strukom.

Mobile Monday Croatia je dio globalne serije događanja Mobile Monday koji se već deset godina održavaju u više od 90 različitih zemalja svijeta i povezuju sve koji na bilo koji način sudjeluju u mobilnoj industriji ili su za nju zainteresirani.