Cro ponuda - Gospodarski portal

Last minute ponuda u Residence Villi Lantoni - najluksuznija vila u dubrovačkom primorju

— 20.08.2014.


Last minute ponuda u Residence Villi Lantoni - najluksuznija vila u dubrovačkom primorju

Veoma povoljna ponuda za termin od 24.08.2014. do 31.08.2014.

Od rujna vansezonske cijene!

Požurite se i budite naši zadovoljni gosti! 

Kontaktirajte nas na email adresu: info@residence-lantoni.com
ili broj mobitela + 385 91 5294 741

Ekskluzivna i luksuzna vila sa pet zvjezdica, smještena na brežuljku iznad uvale Mlini kraj Dubrovnika – Vila Residence Lantoni 

 Vila Lantoni udaljena je od središta grada Dubrovnika svega 10-ak minuta, a od dubrovačkog aerodorma 15-ak minuta.

 

Residence Lantoni je idealan kompleks za provođenje obiteljskog odmora, održavanje vjenčanja, raznih banketa i snimanja.

 

Gosti se mogu opustiti u zatvorenom bazenu sa grijanom vodom, whirpoolom, jacuzzijem i bazenskim barom sa hlađenim pićima. Također, na raspolaganju im je sauna, fitness prostor, te mini wellness centar sa mogućnostima pružanja profesionalnih masaža i ostalih tretmana.

U ljetnim mjesecima natkrivena kuhinja sa grill kaminom, pruža Vam mogućnost da uz zadivljujući pogled spravljate delicije sa okusom mediterana.
Okućnica sa vrtovima, raznovrsnim biljem imini ribnjakom, površine 1000 kvadratnih metara, prostrana garaža, parking i video nadzor cijelog objekta zbog Vaše sigurnosti, neki su od detalja koje nudi jedna od najljepših rezidencija na dubrovačkom području.
Interijerom od 350 metara kvadratnih dominira odabrani stilski namještaj, koji objedinjuje tradiciju sa suvremenom udobnošću, nudeći privatnost i udobonost na zadovoljstvno najzahtjevnijih poslovnih i obiteljskih ljudi.

 

Ako prilikom svog posjeta Dubrovniku odsjednete u Vili Lantoni dane možete provesti zabavno i dinamično.

Uz standardno kupanje u moru tijekom ljeta, zimi svoje vrijeme provedite u wellnes centrima, a možete otići i na izlete u okolicu Dubrovnika ili na kulturna i ostala događanja u Gradu.

 

Posjetite Residence Lantoni tokom cijele godine !