Cro ponuda - Gospodarski portal

Graditeljstvo, Biam, Zavarivanje i Obrtništvo -poslovni sajmovi u travnju na Zagrebačkom Velesajmu

— 21.04.2012.


Graditeljstvo, Biam, Zavarivanje i Obrtništvo -poslovni sajmovi u travnju na Zagrebačkom Velesajmu

POSLOVNI SAJMOVI U TRAVNJU NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

Od 17.-21. travnja 2012. godine u zajedničkom terminu održat će se 4 srodna sajma:

GRADITELJSTVO  - 36. međunarodni sajam građenja i opremanja

BIAM - 21. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata

ZAVARIVANJE - 24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite

i 54. međunarodni sajam OBRTNIŠTVA

Graditeljstvo

Zahvaljujući referentnom izložbenom dijelu i bogatom stručno-popratnom programu sajam Graditeljstvo je i u teškim privrednim vremenima nezaobilazno mjesto susreta svih čimbenika građevinskog sektora, koji su željni saznanja o novim proizvodima, tehnološkim rješenjima i poslovnim prilikama. I ove se godine tradicionalno održava pod visokim pokroviteljstvom.

Program izlaganja:

  • građevinski materijali, strojevi,
  • izolacija,
  • tehnika i materijali za opremanje objekata
  • građevinska operativa i zanatski radovi u graditeljstvu,
  • strukovne i financijske institucije i udruženja
  • škole i učilišta, stručna literature


Biam
i Zavarivanje

Bienalni sajmovi BIAM i Zavarivanje svojom dugogodišnjom tradicijom i uspješnom organizacijom potvrdili su se kao najznačajniji poslovni događaj ove privredne grane u Republici Hrvatskoj. Uvjereni smo da će Zagrebački velesajam od 17.- 21. travnja 2012. biti nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača i stručnjaka ovih privrednih segmenata. U to vrijeme, na jednom mjestu njima će biti omogućen neposredan, opipljivi uvid u najnovija tehnološka rješenja na području alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Obrtništvo

54. Međunarodni sajam OBRTNIŠTVAnajveći je i najznačajniji gospodarski događaj obrtničke struke i središnji poslovni događaj obrtnika, malih i srednjih poduzetnika u Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji ovaj Sajam postao je nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača,  poslovnih ljudi i direktnih potrošača u ovoj branši.

Sajam se i ove godine održava uz punu potporu Hrvatske obrtničke komore te Ministarstva  poduzetništva i obrta.

Posebno ističemo već tradicionalni Hrvatski obrtnički forum – susret obrtnika i predstavnika Vlade Republike Hrvatske, koji će se održati 17.04.2012. na Zagrebačkom velesajmu.

Obrtništvo će obilovati stručnim skupovima, okrugli stolovima, poslovnim susretima, održat će se i savjetovanja, modne revije obrtničkih škola te prezentacije izlagača, demonstracije proizvoda i usluga.

Kao i svake godine organizioramo dodjelu nagrade Ministarstva poduzetništva i obrta „Vrijedne ruke“ najboljem hrvatskom poduzetniku-izlagaču Sajma obrtništva 2012.

Detaljnije o sajmovima  potražite na: www.zv.hr