Cro ponuda - Gospodarski portal

Syncro Trening – Trening osobne i profesionalne izvrsnosti

— 30.08.2012.

Syncro Trening – Trening osobne i profesionalne izvrsnosti

Syncro Trening u Zagrebu, 07. do 21. listopada 2012.-Hotel Regent Esplanade

 

Tranformacijski treninzi namjenjeni su uspješnim ljudima koji žele podignuti kvalitetu svog života i rada na novu razinu. Za razliku od većine radionice osobnog razvoja koje se baziraju na alatima bolje komunikacije, pozitivnog razmišljanja i slično, odnosno promjenama na razini ponašanja, transformacijski treninzi se bave kvalitetnom promjenom u načinu na koji doživljavamo i interpretiramo stvarnost oko nas. Umjesto da više radimo ili više imamo prije nego što možemo biti uspješni,  mi učimo kako biti uspješni i time otvoriti mogućnost za više prilika u životu, poslu, zdravlju i odnosima.

 

Syncro trening poslovne i osobne izvrsnosti održava se u Zagrebu  od 17.  do 21. listopada 2012.  U Hotelu Regent Esplanade.  Syncro Trening intenzivan je petodnevni trening koji pomaže sudionicima da izađu izvan ustaljenih obrazaca razmišljanja i djelovanja koja za njih ne funkcioniraju, da prestanu ponavljati iste pogreške te da pronađu nova i kreativna rješenja, bilo da se radi o obiteljskoj, osobnoj ili situaciji na radnom mjestu. Bazira se na poznatoj ideji kako smo sami tvorci vlastitog iskustva i kvalitete života a uz iznimnu metodu transformacijskog, odnosno ontološkog coachinga i iskustvenog učenja,  uspjeva polazniku znanje pretočiti u mudrost.

 

Rezultati koji se mogu očekivati nakon treninga su povećana motivacija i odlučnost u postizanju ciljeva, veća sigurnost u vlastite sposobnosti i kvalitete, povećana sposobnost slušanja drugih, smanjenje napetosti u svakodnevnom životu i radu, poboljšanje i produbljivanje međuljudskih odnosa te osnažena osobna odgovornost pojedinca.

 

Autor treninga je legendarni južnoafrički coach i trener osobnog razvoja i jedan od najutjecajnijih executive ileadership coach-eva prošlog stoljeća, Pat Grove. Syncro trening rezultat je Patovog 40 godišnjeg uspješnog iskustva u transformacijskom coachingu, te je od rujna 2011. dostupan i u Hrvatskoj u organizaciji Syncro Trening Centra.  Nadolazeći Syncro trening u listopadu je međunarodni i održava se na engleskom jeziku, a vodi ga iskusna transformacijska trenerica Stella Saratsi iz Grčke.

 

Syncro trening je izvrsna prilika za one koji osjećaju da imaju potencijal za ostvarenje više kvalitete u životu, boljih rezultata i ispunjenosti. Prijave su otvorene do 15.09.2012, a više informacija možete pronaći na:www.syncro.hr

 

Prijavite se i vidite zašto polaznici govore da im je sudjelovanje na Syncro treningu bilo jedno od najboljih iskustava u životu!