Cro ponuda - Gospodarski portal

SEMINAR- KAKO POSLOVATI S FRANCUSKOM

— 22.05.2012.


SEMINAR- KAKO POSLOVATI S FRANCUSKOM

SEMINAR- KAKO POSLOVATI S FRANCUSKOM

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvo Republike Francuske u Hrvatskoj organizira seminar "Kako poslovati s Francuskom".

Seminar će se održati 22. svibnja 2012. u Hrvatskoj gospodarskoj komori (Rooseveltov trg 2, Zagreb) s početkom u 9 sati, a namijenjen je hrvatskim tvrtkama koje već posluju s Francuskom ili pak onima koje imaju namjeru proširiti svoje poslovanje na navedeno tržište. 

Teme seminara uključuju informaciju o sljedećem: specijalni zahtjevi koje pred hrvatske tvrtke stavlja francusko tržište ; institucije i linkovi koji mogu biti od pomoći hrvatskim tvrtkama ; sektori moguće suradnje ; problemi s kojima se susreću hrvatske tvrtke ; konkretna iskustva hrvatskih tvrtki i savjeti vezani uz poslovanje na francuskom tržištu. 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno Vas molimo da popunite prijavni obrazac i dostavite n/r. gđa. Andrea Petrić, viša stručna suradnica u Sektoru za međunarodne odnose HGK, najkasnije do 18. svibnja 2012. ( e-mail: apetric@hgk.hr  ; fax: 01 4828 380 ). 


Napominjemo da je sudjelovanje na seminaru besplatno za sve sudionike, a radni jezik seminara je hrvatski.