Cro ponuda - Gospodarski portal

Konferencija - Trendovi u telekomunikacijama u 2011.

Dalibor Vikić — 19.01.2011.

Konferencija - Trendovi u telekomunikacijama u 2011.

Istraživačka studija "Trendovi u telekomunikacijama" koju međunarodna konzultantska tvrtka Deloitte objavljuje deset godina zaredom prezentirat će se 19. siječnja na konferenciji koju Lider organizira u partnerstvu s Deloitteom u hotelu Esplanade. 


Zagreb će se tako pridružiti globalnom zemljovidu s više od 50 svjetskih gradova u kojima će se istodobno prezentirati taj međunarodni projekt. Deloitteovo istraživanje istaknut će glavne trendove koji će u 12 do 18 idućih mjeseci srednjoročno i dugoročno utjecati na tvrtke u telekom-sektoru, ali i druge industrije. Osim globalnim trendovima dio istraživanja bavi se kretanjima u Hrvatskoj. 
Prvi će put ove godine zagrebačku konferenciju pratiti okrugli stol na kojem će o budućnosti telekom-sektora u Hrvatskoj i regiji diskutirati predsjednici uprava najvećih telekomunikacijskih i tehnoloških tvrtki u regiji među kojima su Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave T-HT-a, Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta, i Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle. 

Kontakt: Višnja Matković, tel. 01/2351-900, e-mail: vmatkovic@deloittece.com