Cro ponuda - Gospodarski portal

INTERLIBER - 35. međunarodni sajam knjiga i učila, Zagreb, 13.-18.11.2012.

— 13.11.2012.


INTERLIBER - 35. međunarodni sajam knjiga i učila, Zagreb, 13.-18.11.2012.

Približava nam se još jedan INTERLIBER, 35. međunarodni sajam knjiga i učila gdje deseci tisuća posjetitelja svakodnevno prođe kroz paviljone Zagrebačkog velesajma.

Sajam istinskih zaljubljenika u knjige i pisanu riječ, okuplja sve nakladnike koji će i ove godine ponuditi povoljnije svoja izdanja i gdje će svatko naći nešto za sebe ili za dragu osobu.

Interliber će se održati 13. do 18.11.2012. u paviljonima Zagrebačkog velesajma.
Sajam se i ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.  

Interliber je i ove godine nezaobilazno mjesto susreta nakladnika, pisaca, knjižara i distributera, a očekuje se da će priredbu posjetiti više od 100.000 ljubitelja knjige.  

Svi oni koji nešto znače u svijetu knjige već su rezervirali svoje mjesto na Interliberu, a u pripremi je i bogati program književnih događanja.
I ove godine posebna pažnja biti će posvećena najmlađim ljubiteljima knjige koje čekaju mnogobrojna iznenađenja u paviljonima.

Nakladnicima je zagrebački Interliber mjesto na kojem, prema dugogodišnjoj tradiciji, promoviraju nove naslove, predstavljaju autore, organiziraju radionice, susrete, edukacije i dr. Očekujemo vas na Interliberu!

U zajedničkom terminu u paviljonima Zagrebačkog velesajma održavaju se educa.hrZim Ski ShowInfo i Sajam glazbe i multimedije.


Zim Ski Show


Od 15.- 18. studenog ZimSki Show biti će centar sportskih aktivnosti, energije, razmjene ideja, talenta i navale adrenalina. Ove godine pripremili smo još atraktivniji program izlaganja, natjecanja, modnih revija, nagradnih igara uz predstavljanje novih sportskih tehnika i tehnologija te upoznavanje ski i snowboard škola.
Posebno naglašavamo IGLOO- edukativni panel u organizaciji PR-event sport-a i portala Skijanje.hr koji okuplja vodeće sportaše i stručnjake te će Vam pružiti sve važne informacije o pripremama za sezonu, održavanju opreme, putnom osiguranju i ostalim interesantnim temama.

Tijekom četiri dana druženja očekuje Vas AFTER SKI PARTY uz organizirane koncerte, a za svakodnevni glazbeni doživljaj biti će zadužen DJ mini booth. U Chill Out zoni o organizaciji Surfmanie za one najmlađe imamo mini showboard rampu, snowArt program crtanja snowboard motiva kao i bezbroj igrica uz prisutstvo animatora i učitelja.
Kao najava sajma organiziran je Grafiti Jam – facebook natječaj grafitera uz vrijedan fond nagrada.
Cilj nam je promocija svih oblika outdoor aktivnosti i uključivanje u isto što većeg broja ljudi bez obzira na dobnu granicu.
ZimSki je mjesto sportskih novosti, raznolikosti, edukacije, druženja i ultimativne zabave!

INFO - sajam informacijskih tehnologija i Sajam glazbe

Od 13. do 18. studenog, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića, na Zagrebačkom velesajmu održavaju se sajam informacijskih tehnologija INFO i Sajam glazbe.

Ovogodišnji INFO, koji je nakon sedam godina ponovno vraćen na kalendar priredbi ZV-a, podijeljen je u dvije cjeline i to na zabavni dio za široku publiku posvećen gamingu, izložbi retro računala i retro mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme.

Stručni dio trajat će nešto kraće: od 15. do 17. studenog kada će se, uz prezentaciju najsuvremenijih proizvoda i tehnologija, održati kvalitetni B2B susreti, stručni skupovi, predavanja i radionice.

Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku pridružiti se Prvoj hrvatskoj otvorenoj tvornici softvera (Software Factory by CISEx ).
Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon.

Više o sajmovima na www.zv.hr