Cro ponuda - Gospodarski portal

Adventski ručak u Zinanfandel'su uz besplatni obiteljski portret

— 10.12.2012.


Adventski ručak u Zinanfandel'su uz besplatni obiteljski portret

Zagrebački hotel Esplanade poziva goste da provedu adventske nedjelje uz drage osobe u ugodnom ambijentu restorana Zinfandel’s te pritom sa sobom ponesu lijepu blagdansku uspomenu.

 U suradnji s fotografom Olafom Siebertom tri nedjelje zaredom, 9., 16. i 23. prosinca pri dolasku na Adventski ručak, gostima se daruje mogućnost besplatnog fotografiranja u blagdanskom ozračju hotela od 12 – 15 sati. Fotografije će gostima biti dostupne za print na web stranici www.olafsiebert.com.

  “Vrijeme je blagdana, darivanja i veselja, stoga vjerujem da će se gostima svidjeti ovaj mali znak pažnje koji će biti lijepa uspomena i sjećanje na druženje s najmilijima.”, izjavio je generalni direktor hotela Ivica Max Krizmanić.

 Adventski nedjeljni ručak u restoranu Zinfandel's uz čašu pjenušca za dobrodošlicu uključuje raskošan bife s izborom tradicionalnih blagdanskih delicija te iznosi 260 kn po osobi dok je za djecu do 6 godina ručak besplatan. Dječji menu iznosi 75 kn. Parking i dječja igraonica su besplatni. Vino dana, prema odabiru sommeliera iznosi svega 150 kn po butelji.

 

Više informacija i rezervacije: T.+385 1 4566 644, m. zinfandels@esplanade.hr

 

 Božićni i novogodišnji jelovnici: http://www.esplanade.hr/Christmas/Esplanade_Zagreb_Hotel_Bozicni_okusi.pdf

Blagdanska brošura:

http://www.esplanade.hr/Christmas/index.htm

O restoranu

Jedinstveno ozračje restorana Zinfandel's te kuhinja koja kombinira vrhunske domaće namirnice i okuse iz cijelog svijeta jamstvo su gastronomskog užitka u samom srcu Zagreba. Nastavljajući Esplanadinu tradiciju vrhunske gastronomije, svojim odabirom i kombinacijom okusa Chef de cuisine, Ana Grgić, unosi svježinu i kreativnost, koji povezuju Zagreb s Mediteranom i kontinentalnom Europom. Ponuda uključuje i listu pomno biranih vina prvog hrvatskog sommeliera, Ivana Šnelera te maštovite slastice najbolje hrvatske slastičarke, Mirjane Špoljar.

O Olafu Siebertu

Olaf je Nizozemac koji živi i radi u Zagrebu, a ljubav prema Hrvatici vezala ga je uz grad koji je postao dio njega. Bavi se fotografijom plesa i vjenčanja, vjeruje u ljubav i prijateljstvo te uživa promatrajući ljude. Njegove pristup karakteriziraju realistične fotografije ljudi bez dodatnih obrada.