Cro ponuda - Gospodarski portal

Sajam "Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone"

— 05.03.2013.


 Sajam

Prvo malo o nadolazećem web-sajmu...

Sajam "Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone" otvara svoja vrata 3. travnja kada će kroz cjelodnevna predavanja, najbolji stručnjaci predstaviti najnovije trendove iz web-turizma.

Na jednom ćete mjestu naučiti

kako popuniti smještajne kapacitete
kako povećati prodaju turističkih aranžmana kroz web-turizam (op.aut. što je to web-turizam saznajte na naslovnici sajma)
te kako i gdje pronaći prave goste za Vas

 

Na sajmu ćete se imati priliku predstaviti i upoznati sa novim poslovnim partnerima kroz koristan način upozavanja, zabavan, uz puno pozitivne energije koju stvara među sudionicima - Business Speed Dating.

Sajam je namijenjen svima koji se bave marketingom i prodajom u turizmu; upravljanjem i prodajom smještajnih kapaciteta, hotelijerstvom i ugostiteljstvom, privatnim i online iznajmljivanjem; web dizajnom, web marketingom, online poslovanjem i PR-om, internetskim marketingom te community managementom; ...i mnogim drugim turističkim i web-djelatnicima.

Sajam je namijenjen i izlagačima koji će predstaviti svoju ponudu. I Vaša tvrtka može biti izlagač na štandu ili sponzor predavanja.

Saznajte ovdje kako.

NAPOMENA: Ako mislite da je ovo tematika koja zanima Vaše poslovne prijatelje, partnere ili čak osobne prijatelje, pa možda i životnog partnera - slobodno ovaj email im ili mu ili njoj - proslijedite.

Hvala. ...a sada odgovor na pitanje - što je to Masterweb nagrada?

 

Najzanimljiviji dio prvog dana sajma zasigurno će biti dodjela Masterweb nagrada, u kategoriji Web-turizam 2013. Pozivaju se svi izvođači web-projekata da do 20.03. prijave svoj rad ispunjavanjem ovog online obrasca te sudjeluju na natječaju za najbolji turistički web-projekt.

Bilo da se radi o web stranici, marketinškoj kampanji ili poslovnom modelu - Vaše projekte ocjenjuje stručni tim koji se sastavljen od poznati članova sa web-scene te dosadašnjih dobitnika Zlatne nagrade Web::Strategije.

Prijave su za sve, a dobitnika može biti samo troje. No, samo najbolji od najboljih dobivaju Masterweb priznanje. Ako već niste, proučite program Web::INDUSTRIJE 2013 i rezervirajte svoje mjesto na sajmu.

Prijava za ulaz na sajam je obavezna i moguća samo na ovom linku! Požurite!

 

Twitter: @Web_Industrija
LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups/Web-INDUSTRIJA-2800707
YouTube: http://www.youtube.com/user/WebINDUSTRIJA
Facebook: https://www.facebook.com/WebINDUSTRIJA
Web: http://www.webindustrija.com/2013/
e-mail: webindustrija@marketing-odjel.com