Cro ponuda - Gospodarski portal

Hitne intervencije u domu i poslovnom prostoru!

— 04.06.2013.


Hitne intervencije u domu i poslovnom prostoru!

Možda Vam je poznat onaj neugodan osjećaj nakon što stigne račun za vodu s iznenađujuće velikom količinom potrošene vode iako ste uvjereni da je nemoguće da ste potrošili količinu vode koja je navedena na spornom računa. Možda ste se često susreli i s vlažnom „mrljom“ uzrokovanom curenjem u zidu, podu ili stropu, a možda ste se susretali i s neugodnim mirisom u kupaonici ili kuhinji uzrokovanim začepljenjem  odvodnih cijevi.

S druge strane, možda ste jedan od onih sretnika koji se nikada nisu susreli s nekim od navedenih problema, ali jednostavno želite preurediti ili adaptirati svoj stambeni ili poslovni prostor. Ases usluge d.o.o. nudi rješenje za sve Vaše probleme: ukupno četiri različite metode otkrivanja uzroka problema s najsuvremenijom tehnologijom, pouzdanim uređajima i sofisticiranom opremom.

 

Dostupni smo 24 sata, 365 dana u godini godini te nas u slučaju potrebe za hitnom intervencijom slobodno kontaktirajte u bilo koje vrijeme.

 

Hitne intervencije u domu i poslovnom prostoru, strojno odštopavanje visokotlačnim uređajem (WOMA), snimanje CTV kamerom, popravci i strojna odčepljenja odvodnih cijevi naše su specijalnosti.

Svoje usluge možemo ponuditi kućnim  korisnicima, a imamo i specijalizirane timove koji su sposobni odraditi najzahtjevnije zadatke kod velikih objekata o složenih strojarskih instalacija.

Ponudu ostalih naših usluga pogledajte na web stranicama

www.hitne-usluge.com

ili nas nazovite na broj 091 721 5294