Cro ponuda - Gospodarski portal

NAUTIKA 23. muđunarodni sajam nautike

— 23.02.2014.


NAUTIKA 23. muđunarodni sajam nautike

ZAGREBAČKI SAJAM NAUTIKE

19. do 23. veljače 2014.

 

Ploviti, otkrivati, živjeti…

 

Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održat će se od 19. do 23. veljače 2014. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 23. izdanju izložiti će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji.

 

Sajam je nezaobilazno mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.

 

I ove godine smo zaokružili cjelinu hrvatske turističko nautičke ponude i enogastronomije. Zagrebačkom sajmu nautike pridružio se Hotel & Gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa i InGa, sajam gastronomskih inovacija – sajmovi za prste polizati!

 

Nautički sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti“, a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

 

Zagrebački sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.

 

Ako i niste ozbiljan kupac, svoj dolazak na sajam shvatite kao zalog za budućnost jer možda baš primjerak u koji se zagledate bude vaš već sljedeće godine!

 

Ako vam se posreći, možda otplovite sa sajma sa glavnom nagradom! Gumeni čamac na napuhavanje YAM 340S i vanbrodski motor Yamaha F6CMHS čekaju da ih netko osvoji!

 

Ploviti, otkrivati, živjeti“ i još kažemo uživati, naš je moto sajma. Iskreno, želimo to i Vama!

 

www.zv.hr