Cro ponuda - Gospodarski portal

DENTEX međunarodni sajam dentalne medicine

— 15.05.2014.


DENTEX međunarodni sajam dentalne medicine

Dentex je međunarodni bienalni sajam dentalne medicine koji i ove godine zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine.

 

DENTEX ‘14 okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućit njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

 

Aktualne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija nadopunjavaju bogatu izložbu dentalne opreme, pribora i usluga renomiranih proizvođača i dobavljača iz Hrvatske i svijeta što sajam kao cjelinu čini dobro osmišljenim i u branši i u regiji prepoznatim i prihvaćenim projektom.

 

Posebno ističemo i program kvalitetnih profesionalnih i pratećih događaja koji koreliraju sa tekućim temama iz svijeta dentalne medicine te koji pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka, u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida mogućnosti novih tehnologija.

 

Hrvatska komora dentalne medicine za vrijeme sajma, 16. i 17. svibnja organizirat će simpozij na temu "Izazovi suvremene dentalne medicine - nove tehnologije, postupci i materijali".

 

Također, u petak i subotu 16. i 17. svibnja održat će se Dentalni laboratorij – radionica uživo, a sva tri dana sajma održat će Live OP – rad uživo u ordinaciji.

 

Ove godine imamo zastupljen veći broj proizvođača i distributera dentalne opreme.

 

Ciljevi sajma su:

 

  • izravna komunikacija između dobavljača, kupaca i korisnika dentalne opreme i usluga

  • informiranje o novim trendovima i tehnologijama

  • novi kontakti

 

Program sajma dentalne medicine:

 

  • uređaji i oprema za dentalnu ordinaciju

  • dentalni pribor i materijali

  • oprema za dentalne laboratorije

  • usluge i informatika u dentalnoj medicini

  • edukacija i nastavna sredstva

 

 

Više na www.zv.hr