Cro ponuda - Gospodarski portal

Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike grada Zagreba

— 31.05.2014.


Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike grada Zagreba

Poštovani mali i srednji poduzetnici i obrtnici,


Poslovni dnevnik nastavlja seriju besplatnih edukacija u sklopu projekta Poslovni uzlet.

 

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na konferencijsko-seminarsku  manifestaciju "Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike grada Zagreba" u sklopu cjelodišnjeg projekta Poslovni uzlet,čija je druga faza počela s edukativnom i kulturno-zabavnom manifestacijom u Jastrebarskom 31.svibnja 2014.

 

Riječ je o cjelodnevnom događanju koje će se održati 2.srpnja 2014. u Zagrebu. Predavanja će održati poznati i priznati stručnjaci poput Marka Hrnjaka, Hrvoja Meštrovića i Tomislava Krištofa iz Algebre, koji će održati seminare na teme poput izrade web stranica, uspješnog upravljanja poduzetničkim projektima te promocije malih i srednjih poduzeća uz pomoć internetskog marketinga. Vlatka Sakar iz Trening centra održat će seminar na temu  financijske pismenosti, a Antonio Prtenjačao poreznom nadzoru. Dijana Bezjaki Sanja Fišer iz Ministarstva poduzetništva i obrtaodržat će seminar o EU fondovima, konkretno, o nadolazećim natječajima za malo i srednje poduzetništvo.Paralelno će se održavati i konferencija na tri teme: izvoz, turizam i administrativne barijere

 

Manifestacija će se održati u Konferencijskom centru Forum u Radničkoj cesti 50 u Zagrebu, a otvorit će je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

 

Iako su konferencije i seminaru besplatni, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju  naposlovni.hr/zagreb-prijavajer je broj mjesta u dvoranama ograničen.

 

Program i popis edukacija možete pronaći na poslovni.hr/zagreb.

 

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i/ili na 

e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr


Veselimo se vašem dolasku!

 

Tim Poslovnog dnevnika