Cro ponuda - Gospodarski portal

AMBIENTA međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

— 15.10.2014.


AMBIENTA međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

AMBIENTA je uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i vodeći sajam u ovom dijelu Europe.

 

Ove godine održava se 41. put od 15. do 19. listopada.

 

S ciljem zadovoljavanja potreba na tržištu ovogodišnja AMBIENTA će se odvijati u tri segmenta:

 

INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta

 

DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje nerealiziranih produkata i projekata. Izložbe obrazovnih i kulturnih institucija

 

OUTLET atraktivan, minimalistički uređen izložben prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima. Prilika za ponudu vlastitog asortimana po sniženim cijenama ciljanim posjetiteljima

 

Prema anketama u posljednjih pet godina domaća drvno prerađivačka industrija i industrija namještaja smatra AMBIENTU izuzetno značajnim poslovnim događajem godine.

 

Sudjelovanje na AMBIENTI za svakog je poduzetnika izuzetna poslovna prilika te nezaobilazan marketinški poduhvat koji nitko iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja ne propušta.

 

Sajam AMBIENTA je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj. Predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-prerađivačke industrije ne propuštaju.

 

Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.

 

AMBIENTA je sve važnija i za razvoj kulture stanovanja uopće, pa uz proizvođače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za uređenje interijera, proizvođače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju.

 

Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskim drvnim klasterom.

 

Tradicionalno bogat i raznovrstan program stručnih i popratnih događanja započet će Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno prerađivačkog sektora imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade i vladinih institucija.

 

Sastavni dio sajma su i svakodnevne atrakcije za posjetitelje, nagradne igre te dodjela priznanja izlagačima i dodjela prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM i dodjela Nagrade za najbolji dizajn Da!.

 

AMBIENTA je pred nama, sajam koji se ne zaobilazi!

 

Program izlaganja na sajmu AMBIENTA:

 

  • Namještaj za stanovanje

  • Kuhinje i kupaonice

  • Uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata

  • Proizvodi za unutarnje i vanjsko uređenje

  • Parketi, podovi, vrata i prozori

  • Strojevi i alati za drvnu industriju

  • Repromaterijali za drvnu industriju

 

 

 

Više na www.zv.hr