Cro ponuda - Gospodarski portal

INTERLIBER, 37. međunarodni sajam knjiga i učila

— 11.11.2014.


INTERLIBER, 37. međunarodni sajam knjiga i učila

 

Za sve knjigoljupce tradicionalno se u studenom održava najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu – INTERLIBER.

 

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

 

Ovogodišnji sajam održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

 

INTERLIBER po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj.

 

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu bogat program novih izdanja s  najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

 

Pripremite popise za kupnju i idemo na Interliber !!!

 

U istom terminu kao i INTERLIBER održavaju se SAJAM GLAZBE I MULTIMEDIJE i Info s Reboot Info gamerom.

 

Reboot InfoGamer, najznačajniji i najambiciozniji gamerski događaj u Hrvatskoj i regiji. Natjecanja, prezentacije, atraktivni turniri, društvene igre. Raznolika ponuda glazbala, glazbene opreme i profesionalne audio i video opreme, rasvjete i scenske opreme.

 

Zajedno, ove sajamske cjeline spajaju na jednom mjestu kulturu, knjige, glazbu, multimediju i informatiku.

 

Ovaj miks izložbeno-kulturnog, edukativnog i zabavnog sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči i veliku medijsku pozornost i praćenje.

 

Više na www.zv.hr/interliber