Cro ponuda - Gospodarski portal

European Business Awards 2014

— 08.01.2015.


European Business Awards 2014


9 tvrtki iz Hrvatske, koje su proglašene Nacionalnim pobjednicima European Business Awards uz podršku RSM International ušle su u drugu fazu ovog prestižnog natecanja.
Ukupno 709 tvrtki iz 33 europske zemlje su proglašene Nacionalnim pobjednicima po kategorijama nagrada te se bore za titulu europskog pobjednika unutar određenih kategorija te predstavljaju vlastitu zemlju u Europi.

9 uspješnih hrvatskih tvrtki izabranih za Nacionalne pobjednike, koji predstvaljaju Hrvatsku u Europi su:

ACG LUKAPS d.o.o., Ludbreg

Degordian d.o.o., Zagreb

DOK-ING, Zagreb

IN2 d.o.o., Zagreb

Mono d.o.o., Osijek

Orbico Group, Zagreb

OTP banka Hrvatska d.d., Zadar

Valamar Riviera, Zagreb

Zagrebacka banka, Zagreb

Javno glasovanje otvoreno je 06. siječnja 2015. te svoj glas pobjedniku možete dati ovdje: http://www.businessawardseurope.com/vote/category/croatia

 

European Busness Awards za 2014. godinuje o europska poslovna nagrada koja se dodjeljuje najinovativnijim tvrtkama u Europi od 2007. te podržava razvoj jače i uspješnije poslovne zajednice diljem Europe. Nagrada promovira uspjeh, inovacije i etiku u zajednici europskih kompanija. Cilj ove nagrade je privući pozornost i prepoznati najbolje kompanije, što ona rade, omogućiti poduzećima svih veličina i svih djelatnosti da usporede sebe i da uče od najboljih te poticati debate oko budućeg poslovanja u Europi.

Značaj natjecanja može se vidjeti u tome što je u 2012. godini u natjecanje bilo uključeno više od 17.000 poduzeća iz 31 zemlje. Istačući najbolje u kategorijama, pobjednici iz različitih djelatnosti uključujući kozmetiku, inženjerstvo, modu, Internet poduzeća, proizvodnju i transport bili su odabrani od žirija kojeg sačinjavaju vodeći industrijalci, poduzetnici, poslovni lideri, mediji i akademici iz mnogih europskih zemalja. Sudionici natjecanja u 2012. zajedno su činili 8.23% BDP-a EU i zapošljavali više od 2,7 milijuna osoba. Ukupni europski pobjednici po kategorijama biraju se između nacionalnih pobjednika.