Cro ponuda - Gospodarski portal

Optika Kraljević-Akcija Varilux 1+1: dva para progresivnih leća VARILUX po cijeni jednog

— 25.10.2015.


Optika Kraljević-Akcija Varilux 1+1: dva para progresivnih leća VARILUX po cijeni jednog

Jeste li prevalili četrdesetu? Čini li Vam se da se nešto zbiva s Vašim vidom? Dok Vam se muti kad čitate novine, još je nekako podnošljivo. Međutim, kad postane stresno na poslu, kad više ne vidite dio monitora ili Vam "plešu" brojke na papiru, tada se već uspaničite.

Ako pomislite da je riječ o starenju, dobra je vijest da je pomućen vid na blizinu poslije četrdesete posve prirodan proces jer oči gube elastičnost. U prosjeku, s 40 godina oči izgube jednu "rezervnu" dioptriju, s 50 dvije, a sa 60 i onu treću. U početku obično toga još nismo svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju kad smo jako umorni i gladni. U prvoj se fazi snalazimo tako da se udaljavamo dok nam se slika ne izbistri, tj. uglavnom odmičemo tekst koji čitamo sve dok slova ne postanu čitljiva. Kad ruke postanu "prekratke", vrijeme je da potražimo savjet stručnjaka i provjerimo svoj vid.

 

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica gdje ćemo profesionalno pregledati Vaš vid i zajedno odabrati najbolje rješenje za Vas!

Do 31. 12. 2015. zatražite dva para progresivnih leća Varilux po cijeni jednog.*

 

Od 1. rujna do 31. prosinca 2015. uz svake kupljne progresivne naočalne leće Varilux S SeriesVarilux PhysioVarilux E seriesVarilux ComfortVarilux Liberty, Varilux Starter, Varilux Computer i Varilux Eyezen

drugi par progresivnih leća (bijele, fotoosjetljive ili sunčane) Vam poklanjamo.*