Cro ponuda - Gospodarski portal

Budite dio Best Stay Croatia 2015. - nezavisnog događaja koji će unaprijediti hrvatski turizam!

— 10.11.2015.


Budite dio Best Stay Croatia 2015. - nezavisnog događaja koji će unaprijediti hrvatski turizam!

Proper d.o.o. organizira međunarodni poslovni događaj Best Stay Croatia 2015., koji za glavni cilj ima upoznati sve sudionike sa suvremenim mogućnostima povećavanja kvalitete i konkurentnosti turističkog smještaja. Konferencija će se održati 19. i 20. studenoga u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, u Opatiji.

 

Best Stay Croatia 2015. međunarodni je B2B događaj koji okuplja vlasnike hotelskoga i privatnoga smještaja, arhitekte i dizajnere interijera, predstavnike lokalnih turističkih i gradskih uprava, marketinga i IT tvrtki te sve ostale kojima je bitna kvaliteta i dugoročan uspjeh.

 

"Ono po čemu vidimo ovu konferenciju kao drukčiju od ostalih u sektoru je to da sudionici dobiju puno praktičnih savjeta i ideja koje mogu odmah primijeniti. Best Stay je nezavisan, međunarodni i nepolitički događaj baziran na primjerima iz prakse koji isto tako koristi i najnovije event tehnologije i formate kako ne bi bio samo koristan za edukaciju i umrežavanje, nego i interesantan, inovativan i zabavan." - Anja Profozić, direktorica, Proper d.o.o.

 

S preko 35 informativnih tema o stvaranju jedinstvenog iskustva za gosta kroz unutarnji i vanjski dizajn, poslovanje, marketing, održivost, proizvode i nove tehnologije, i s više od 50 međunarodnih i domaćih govornika, Best Stay Croatia pruža jedinstvenu priliku za stjecanje konkretnih znanja pomoću primjera dobre prakse, radionica i dijela programa posvećenoga novim poslovnim prilikama.

 

Svoj dolazak je potvrdilo već preko 200 sudionika iz cijele Hrvatske i regije, koji će slušati predavanja stručnjaka poput Gianluce Laterze (Tripadvisor, Italija), Antonya Douceta (The House Hotel, Turska), Kenta Lindvalla (Treehotel, Švedska), Denisa Prevolšeka (Valamar Riviera, Hrvatska), Vlatke Stanić (Grand Hotel Bonavia, Hrvatska) i mnogih drugih.

 

Organizatori i partneri pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže kako bi se zajedno upoznali sa suvremenim mogućnostima povećanja kvalitete i konkurentnosti turističkog smještaja u Hrvatskoj i regiji!

 

Kontakt informacije

Za sve informacije i za registrirati vašu press akreditaciju, nazovite nas na 051 / 580 730, ili se javite mailom čim prije na veronika@beststay.com.hr. Intervju s direktoricom Proper d.o.o. možete ugovoriti između 13.30 – 14.00h 19. i 20.11. u kongresnom centru Tamaris.