Cro ponuda - Gospodarski portal

1. FMCG SUMMIT ZAGREB

— 11.11.2015.


1. FMCG SUMMIT ZAGREB

OSAM JAKO DOBRIH RAZLOGA ZAŠTO BISTE SE VEĆ DANAS TREBALI PRIJAVITI! FMCG Summit u Zagrebu donosi pregršt iskustava, inovacija i trendova koji će doprinjeti napretku vašeg poslovanja

Nakon iznimno uspješnih i dobro posjećenih FMCG SUMMITA u Beogradu, Sarajevu i Skopju, na red je došao i Zagreb koji je do sada već izazvao iznimno velik interes među malim i velikim trgovcima, proizvođačima te distributerima. Pridružite se  1. FMCG SUMMIT ZAGREB konferenciji koja će se održati 17. studenog 2015. u Hypo centru Zagreb i na jednom mjestu okupiti ključne osobe iz sektora robe široke potrošnje.

 

Donosimo vam osam razloga zašto ga nikako ne biste smjeli propustiti:

 

Najnoviji trendovi na tržištu

Na summitu će se predstaviti aktualni trendovi u FMCG industriji kroz prizmu tržišta i potrošača, a govorit će se i o inovacijama, distribuciji, proizvođačkim robnim markama te brojnim aktualnim trendovima u Hrvatskoj i svijetu.

Poslovno umrežavanje i komunikacija

Konferencija uz teoriju nudi i odličnu priliku za poslovno umrežavanje, sticanje novih znanja te razmjenu iskustava, a na raspolaganju vam stoje brojni ugledni izlagači te stručnjaci od kojih ćete dobiti odgovore na konkretna pitanja i dileme.

Teorija i praksa – Hrvatska na karti svijeta

Saznat ćete odgovor na goruće pitanje - kako hrvatske proizvode plasirati na svjetsko tržište te koja je pozicija Hrvatske u odnosu na svjetsku trgovinu. Saznajte više o programu konferencije.

Iskustva 'velikih igrača'

Imat ćete jedinstvenu priliku poslušati iskustva vodećih trgovačkih lanaca i informirati se o njihovim načinima promocije i plasiranju proizvoda na tržište. Predstavnici zvučnih imena poput Konzuma, Atlantic Grupe, SPAR-a, Heinekena, Adria Snacka, AWT-a te brojnih drugih, poslužit će kao odličan model i uzor poslovanja. Pogledajte listu govornika.

Učite na tuđim primjerima

Na jednom mjestu poslušajte iskustva, primjere dobre i manje dobre prakse, mogućnosti, trendove i novitete te tako unaprijedite svoje poslovanje, a možete postaviti i pitanja vezana za sve što vas zanima iz područja trgovačkog sektora, promocije, distribucije...

Feedback

Konferencija vam omogućava da na licu mjesta, od stručnjaka dobijete odgovor i povratnu informaciju o svojim idejama, proizvodima ili uslugama, ali i iskustva svojih manje ili više poznatih kolega.

Okrugli stol – prilika za pitanja

Imat ćete priliku sudjelovati u okruglim stolovima i pitati sve što vas zanima i što bi moglo pomoći te doprinjeti plasiranju vaših proizvoda u regiji i šire.

Stvaramo zajednicu

Posljednje, ali ne i manje bitno, ovim summitom sudjelujete u osnaživanju trgovačkog sektora u zemlji, za koji smo čvrsto uvjereni kako će postati kamen temeljac brojnim  drugim događanjima koja će doprinjeti razvoju hrvatske trgovine i proizvodnje – u svim njenim segmentima.

 

Prijave za prvi FMCG Summit u Zagrebu su u tijeku.

Pogledajte VIDEO najavu konferencije.