Cro ponuda - Gospodarski portal

Cammeo grupa potpisala ugovor sa katarskim tvrtkama

Dalibor Vikić — 07.12.2015.


Cammeo grupa potpisala ugovor sa katarskim tvrtkama

Taxi Navigator je inovativno softversko rješenje namijenjeno taksi kompanijama koje je razvio Taxi Cammeo, a omogućuje pregledno i jednostavno vođenje taksi poslovanja.Taxi navigator je potpuno i zaokruženo, od vozača do putnika, poslovno rješenje koje omogućuje preglednije i jednostavnije vođenje taxi poslovanja. Suradnja četiri specijalizirana modula-za korisnike, pozivni centar, vozaće i menadžere, pruža najbolju uslugu za svakog od njegovih korisnika. Glavni programer Alvin Smijulja koristio se prijedlozima u kojem je sudjelovalo preko 2000 profesionalnih vozača i operatera. 

Ugovor su potpisali direktor katarske kompanije Yousef Jaber Al-Mansouri i generalni direktor tvrtke Taxi Navigator koja posluje u sklopu Cammeo grupe, Vladimir Minovski. 

Cammeo grupa, u čijem sastavu djeluju brendovi Taxi Cammeo, Taxi Cammeo franšiza i Taxi Navigator, nakon širenja poslovanja u šest zemalja regije, sada se širi i na Katar, kazao je prilikom potpisivanja  Minovski. "Ovo je za nas velik izazov, ali i odgovornost. Tržište  Katara ima svoje specifičnosti, međutim Taxi Navigator kao poslovno rješenje nalazi se na svjetskom vrhu", izjavio je Minovski.

Yousef Jaber Al-Mansouri izjavio je da mu je drago poslovati s kompanijom koja ima viziju te da je cilj Taxi Navigator ponuditi kao  rješenje koje će olakšati i unaprijediti poslovanje taksi i "limo" kompanija u Kataru to jest onih koje u voznom parku imaju limuzine. U Kataru posluje 8 taksi kompanija s 10.000 vozila, a broj im raste uz otvaranje novih hotela i približavanje svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine, naglasio je gost iz Katara.

Dodao je da njegova grupacija J.J. Business Solution, u sklopu koje posluje Stimulation Trading and Transportation, na području jugoistočne Europe započela poslovanje u području nekretnina, i to u Bosni i Hercegovini, a da će taj proces nastaviti u Hrvatskoj i Sloveniji.