Cro ponuda - Gospodarski portal

VIROEXPO 2016: KERAMIKA MODUS

— 23.02.2016.


VIROEXPO 2016: KERAMIKA MODUS

 

Najljepše keramičke pločice čekaju vas u Virovitici!

Od 26. do 28. veljače u Virovitici će se održati 21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na kojem se tradicionalno predstavlja i Keramika Modus.

 

Viroexpo 2016 najavljuje više od 700 izlagača iz 26 zemalja svijeta. Zemlja partner je Republika Kosovo, a nova zemlja izlagač je Bugarska. Sajam je jedan od pokretača gospodarskog razvoja te jedan od najznačajnijih brendova grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije u kojoj se nalaze sjedište i tvornica Keramike Modus.

 

Prepoznali smo ovaj sajam u našoj županiji, kao jedinstvenu priliku da se predstavimo lokalno te da se hrvatsko tržište 'uživo' upozna s našim novitetima. S obzirom da smo dosta orijentirani na strana tržišta, na ovaj način se možemo i želimo približiti domaćoj publici, koja će imati priliku razgledati naše aktualne kolekcije pločica – Botticino, Cement, Sandstone, Cotto, Ark, News... preuzeti letak s popustom te tako povoljnije kupiti  pločice u našem salonu u Orahovici“, izjavila je Katica Petkov, direktorica marketinga Keramike Modus.

 

‘Posjetitelje sajma i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički i zabavni program, kuhanje na otvorenom te stručna predavanja u Poduzetničkom inkubatoru županije. Nakon otvorenja sajma i obilaska izlagača, na sajamskoj pozornici će se odvijati cjelodnevni programi – od kreativnih radionica za djecu, modne revije učenika škola iz Slatine i Virovitice pa do plesnih nastupa’, izjavio je Igor Andrović, direktor sajma Viroexpo.

 

Otvorenje sajma je u petak, 26. veljače u 11.00 sati, a tijekom dana održavanja, radno vrijeme je od 9.00 do 19.00 sati. Cijena ulaznice je 10 kn. Osim što će moći razgledati ponudu pločica Keramike Modus, svi koji odluče doći na ovaj sajam moći će degustirati domaće proizvode i uživati u zanimljivom programu sajma, kao i besplatnom pristupu Internetu.

Više na www.viroexpo.hr i www.keramika-modus.com  

 

DODATNE INFORMACIJE – NIJE NAMIJENJENO OBJAVLJIVANJU

 

KERAMIKA MODUS – Najljepša u kupaonici!   

 

Kolekcije keramičkih pločica i proizvoda za ugradnju keramike proizvođača Keramika Modus možete pronaći u svim bolje opremljenim trgovinama keramike, sanitarija i kupaonske opreme, kao i specijaliziranim trgovačkim lancima diljem Hrvatske i regije. Kontakt za dodatne upite i informacije o proizvodima info@keramika-modus.com

 

INFO I KATALOG

 

Više informacija o tvrtki i katalog keramičkih pločica nalaze se na www.keramika-modus.com 

 

DRUŠTVENE MREŽE

 

Pratite aktivnosti Keramike Modus i na društvenim mrežama:

 

Facebook www.facebook.com/keramikamodus

Twitter https://twitter.com/KeramikaModus

LinkedIn http://www.linkedin.com/company/2730764?trk=prof-0-ovw-curr_pos

Pinterest http://pinterest.com/modus05/boards/

YouTube http://www.youtube.com/channel/UC4KGQtCMosO3UF7-kYG_9JQ

 

KONTAKT OSOBA

 

Mirjana Kožić, marketing & PR

+ 385 91 4779 027 / mkozic@keramika-modus.com