Cro ponuda - Gospodarski portal

TJEDAN ZDRAVLJA S PHARMAS-om

— 30.03.2016.


TJEDAN ZDRAVLJA S PHARMAS-om

PROBalans je inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

PROBalans Immuno prirodan je dodatak prehrani koji jača imunitet.Dnevna doza je samo 1 kapsula dnevno.Kombinira djelovanje vitamina C, cinka i korisnih bakterija kako bi tijelu pružio dodatnu zaštitu.Preporučuje se sportašima, adolescentima, starijim osobama, vegeterijancima, dijabetičarima i osobama izloženim fizičkom i psihičkom stresu.Pogodan je za vegeterijance i vegane zahvaljujući biljnoj kapsuli.

Femipause je prirodni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba menopauze. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirodnih sastojaka, među kojima su ključni ekstrakt lista livadne djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć. PharmaS Femipause novost je na tržištu te osigurava cjelovitu potporu i pomoć kod menopauzalnih tegoba. Prednost proizvoda odnosi se i na jednostavnost primjene budući da treba uzeti samo dvije kapsule na dan za rješenje tegoba menopauze.

Diarino je novi proizvod koji sadrži kulturu živih liofiliziranih kvasaca Saccharomyces boulardii I-3799 s 5 milijardi živih stanica kvasca. S.boulardii prirodno je otporan na antibiotike te se može uzimati uz istovremenu terapiju antibioticima bez vremenskog odmaka.

Od 04. do 10.04. 2016. u Ljekarnama Švaljek Pharmas proizvode nabavite po 10% nižoj cijeni.

 

Proizvode možete kupiti u našim ljekarnama na ovim lokacijama ili u našem web shopu eljekarna24.hr