Cro ponuda - Gospodarski portal

Modus Health Card-nova zdravstvena kartica s popustima

— 06.04.2016.

Modus Health Card-nova zdravstvena kartica s popustima

Zaboravite čekanje u redovima i ostvarite besplatne preglede i popuste od 10% do čak 50% uz novu zdravstvenu Modus Health karticu. Ova nova kartica omogućuje Vam kraljevski zdravstveni tretman uz povlastice korištenja usluga na više od 150 mjesta u Hrvatskoj-privatnih poliklinika, zdravstvenih centara, stomatoloških ordinacija i ljekarni!

Popis naših partnera kod kojih možete ostvariti popuste pogledajte ovdje:
http://modushealthcard.com/modus-health-card/partneri/ 

Pogledajte kratki video o našoj aplikaciji i saznajte više o pogodnostima koje nudimo.

Karticu možete kupiti brzo i jednostavno klikom na link.


Modus International team okupio se oko ideje štedljive kartice 2004. godine i do danas je stvorio bazu preko 3000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske i Slovenije u svim granama djelatnosti koji su potrebni svakoj obitelji.

Modus International card omogućuje našim korisnicima ostvarenje trenutnih popusta kod svih naših partnera, a na usluge smještaja, prehrane, zdravlja i ljepote, zabave i mnoge druge.

Modus sredinom 2015. godine razvija novi projekt pod nazivom Modus Health card koji omogućuje besplatne preglede te značajnije popuste kod svih naših partnera, a koji su vezani uz zdravlje.

Početkom 2016. godine na tržište smo plasirali Modus Pet card koji omogućuje popuste, bez sakupljanja bodova, kod naših partnera vezanih uz zdravlje, prehranu, prijevoz i uljepšavanje kućnih ljubimaca i Modus Beauty card koji omogućuje popuste na kozmetičke i frizerske usluge, kao i u Wellness & Spa i fitness i aerobic centrima te mnogim drugima.

Zašto je Željko Pervan odobrio Modus Pet Card pogledajte i sami!