Cro ponuda - Gospodarski portal

Novi kompleks bazena Svetice – ljetna oaza usred grada

— 08.06.2016.


Novi kompleks bazena Svetice – ljetna oaza usred grada

Gradonačelnik Milan Bandić brojnim je kolegama na druženju uoči otvorenja, ponosno pokazao novi kompleks bazena Svetice koji će u nadolazećim ljetnim mjesecima Zagrepčanima i njihovim gostima dati potpuno novi sportski sadržaj najmodernijeg oblika.

Kompleks Svetice atraktivnim dizajnom privlači već na prvi pogled, a njegovi sadržaji ubrajaju se u najmodernije svjetske izazove kada su bazeni u pitanju. Bazen je najveći i najmoderniji u gradu Zagrebu a prostire se na nepunih deset tisuća četvornih metara. Sastoji se od velikog olimpijskog bazena, bazena za rasplivavanje te bazena za obuku neplivača i djecu.

Moderan kompleks nudi i posebno atraktivan wellness program koji uključuje različite vrste sauna, fitness centar, prostore za masažu te posebno uređen zen vrt. Na nekoliko etaža vanjskog prostora koji okružuje bazen nalaze se sunčališta s drvenim podovima koja će nadolazeće ljetne dane pretvoriti u pravu ljetnu oazu usred grada. Vanjski prostori ovog prekrasnog zdanja okružuju nogometni tereni i stolovi za stolni tenis. Posebno atraktivan teren u ljetnim danima bit će onaj za odbojku na pijesku i badminton dok je za najmlađe uređeno dječje igralište.