Cro ponuda - Gospodarski portal

Otvoren novi, suvremeni XD Dizajn centar dizajnerice Ksenije Vrbanić

— 13.06.2016.

Otvoren novi, suvremeni XD Dizajn centar dizajnerice Ksenije Vrbanić

Ovaj je vikend otvoren novi, suvremeni XD Dizajn centar dizajnerice Ksenije Vrbanić koja svojim modnim kreacijama osvaja domaće i svjetsko tržište punih trideset godina. Brend XD Xenia Design danas je prisutan u 28 zemalja, na 4 kontinenta, a trideseti rođendan ove modne marke okrunjen je spektakularnim otvorenjem novog sjedišta tvrtke. XD Dizajn centar izrastao je adaptacijom i rekonstrukcijom prostora i objekata starih konjušnica.

Uzvanici su imali priliku razgledati poslovne prostore, od konstrukcije, šivaone, showrooma, arhive i XD bara. Predstavljena je retrospektivana izložba XD30 odnosno odjevnih komada dizajniranih u proteklih trideset godina. Promovirana su i četiri parfema osmišljena prema XD modnim linijama: Couture,Pret-A-Port -Er, Dimension i Futures.

”Naša priča traje trideset godina i danas smo došli do otvorenja XD Dizajn centra. Pred nama je još puno godina. Moramo preskočiti još puno prepreka. Nema opuštanja.” komentirala je poznata dizajnerica koja je u svom novom prostoru u Čakovcu okupila poznata lica i sve svoje domaće te vanjske suradnike.

Izvor:http://www.journal.hr/xd-dizajn-centar-dizajnerice-ksenije-vrbanic/

Na YT možete pogledati kako je bilo na otvorenju i tko je sve uveličao našu 30-tu godišnicu....