Cro ponuda - Gospodarski portal

Prvo predstavljanje nove kolekcije branda XD Xenia Design 22. srpnja u Dusseldorfu

— 20.07.2016.


Prvo predstavljanje nove kolekcije branda XD Xenia Design  22. srpnja u Dusseldorfu

Prvo predstavljanje nove kolekcije branda XD Xenia Design slijedi 22. srpnja u Dusseldorfu, a nastavlja se na relevantnim svjetskim sajmovima u Londonu, Parizu, New Yorku

 

Kolekcija Spring/Summer 2017 Asphalt Shades nastala je kao omaž prve XD Xenia Design kolekcije iz 1986. Igrom slučaja tendencije trenda za sljedeću sezonu upravo su se uklopile i nadopunile osnovnu ideju. Retro je redizajniran.

Uz pomoć novih tehnoloških dostignuća u tkaninama dobili smo neobične amorfne oblike koji dozvoljavaju razne promjene osnovnog oblika. U isto vrijeme su nosivi i udobni.
Crne asimetrične forme u jaknama, haljinama i suknjama nastavak su XD dimenzije za novu sezonu. Imperativ je donijeti svježinu, a zadržati prepoznatljiv potpis.

Svaki komad ima priliku transformirati se za nekoliko drugačijih namjena. Gubi se razlika između dnevnog, casual ili večernjeg. Forme i konstrukcije iz sportskog street-weara prenijete su u couture. Iako su kolekcije odvojene u 3 linije, image je naglašen upravo tim mix and match kombinacijama.

Tkanine su prirodnih baza, kao lan pamuk, svila, viskoza i u kontrastu s novim generacijama elastičnih poliestera. Novost je uvođenje jeansa u kolekciju u kombinaciji s 3D tkaninom.

Prvo predstavljanje kolekcije slijedi 22. srpnja u Dusseldorfu, a nastavlja se na relevantnim svjetskim sajmovima u Londonu, Parizu, New Yorku, Moskvi, Los Angelesu, San Mateu i Šangaju.

Autor fotografija je Marko Grubišić, koji je snimao prve XD kampanje, a za make-up je zadužena Simona AntonovićLaura Bračun, novi model Talia modela, zaštitno je lice.

YT-making of XD Xenia Design SS17 Campaign

Izvor: http://www.cromoda.com/laura-bracun-nova-zvijezda-hrvatskog-modelinga-u-kampanji-za-xd