Cro ponuda - Gospodarski portal

Avon Pro Woman Konferencija

— 18.10.2016.

Avon Pro Woman Konferencija

Iako živimo u 21. stoljeću, imamo pravo glasa, školujemo se, obrazujemo i usavršavamo, te radimo i stvaramo, položaj žene i uvjeti u kojima ona živi i radi i dalje su vrlo zahtjevni, a nerijetko i teški. 
Avon Pro Woman konferencija zato nastavlja svoj rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo i stvaralaštvo te dobrobit općenito. Ove godine vjetar u leđa daje nam velika globalna korporacija AVON koja već 130 godina omogućava ženama financijsku neovisnost i samostalnost i čiji važan dio rada predstavljaju društveno korisne aktivnosti među kojima značajno mjesto zauzimaju borba protiv raka dojke i nasilja u obitelji. 

Ovogodišnja Avon Pro Woman konferencija sastoji se od tri dijela: radnog, edukativnog i zabavnog, a uz 6 panela donosi i tri noviteta: 

•2 zanimljiva predavanja,
•mogućnost učešća na radionici po izboru te
•Pro Woman Award party u večernjim satima.

Kao i prošle godine, u panelima će učestvovati vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su i ove godine zagarantirane zanimljive i korisne diskusije. 

Radni dio konferencije počinje kraćim izlaganjem „Žena u RH danas“, nakon kojeg slijede paneli „Žene na tržištu rada“ i „Uloga mentoringa u osobnom razvoju i razvoju karijere“. Poslije pauze za kavu, govorit će se o novim tehnologijama i njihovom utjecaju na život žene, vječnom balansiranju između privatnog i poslovnog života te o razvoju biznisa u kontekstu društveno odogovornog poslovanja. Uspješne poduzetnice i managerice pokušat će pronaći formulu za ojačavanje položaja žena u gospodarstvu, a ništa manje zanimljivo neće biti niti predavanje o značaju i mogućnostima dodatnih izvora prihoda za financijsku neovisnost žene. Prvi dio konferencije završit će panelom „Žene na društveno političkoj sceni RH i njihov utjecaj na položaj i ulogu žene u društvu.“ 

Vrijeme nakon ručka rezervirano je za dvije radionice: „Koncept za uspjeh“ i „Upravljanje vremenom“. 

Večernji dio konferencije rezerviran je za Pro Woman Award party na kojem, nakon proglašenja pro women medija, organizacije i pojedinca, sve učesnike Konferencije očekuje dobra zabava. 

Glavni medijski pokrovitelj Avon Pro Woman konferencije je časopis Ljepota i zdravlje, a konferenciju će medijski podržati i portali femina.hr, she.hr i crvenecipele.hr. 

Ulaznicu po cijeni od 100,00 kn osigurajte prijavom na http://bit.ly/2dJrR6n

Više o konferenciji saznajte na www.prowomanconference.eu