Grad Vrbovec će 19. i 20 svibnja 2018. biti domaćin sajma poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta na adresi Ulica poginulih branitelja 3. Sada već drugi po redu sajam ovakvog karaktera, pod nazivom „2. Otvorene dveri Vrbovec“ okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je ovo sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova.

Posjetitelji će kroz dva dana moći uživati u raznovrsnim i specifičnim gastronomskim delicijama sjeverne i središnje Hrvatske i vidjeti autohtone hrvatske proizvode, a organizatorima je cilj potaknuti tradiciju sajmova na ovom području te da ovakve manifestacije postanu prepoznatljiv brend grada Vrbovca i okolnih županija.

Kako to obično biva na sajmovima ovakvog ili sličnog karaktera, 2. Otvorene dveri Vrbovec ponudit će posjetiteljima golem i zanimljiv zabavni i kulturno-umjetnički program o kojem će se još dugo pričati, kao što je to bilo prošle godine kada je sajam otvorio i sam ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Zabave i edukativnih prezentacija bilo je za sve uzraste, tako da su se na sajmu mogle vidjeti baš sve generacije.

Cilj ovakve manifestacije svesrdno je podržao grad i Vrbovec sa svim svojim službama, kao i turistička zajednica grada Vrbovca, Gospodarska i Obrtnička komora. U organizaciju sajma također se uključio i velik broj županija. Nadamo se da ćete i Vi podržati sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta svojim dolaskom. Svim izlagačima organizirano je besplatno izlaganje, a svim posjetiteljima ulaz na sajam je besplatan. U organizaciju sajma također se uključio i velik broj županija. Nadamo se da ćete i Vi podržati sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta svojim dolaskom. Svim izlagačima organizirano je besplatno izlaganje, a svim posjetiteljima ulaz na sajam je besplatan.

Vidimo se 19. i 20. svibnja u Vrbovcu!