HIFU LIFTING- Izgledajte 10 godina mlađe! Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica bez igle i operacije već od 799 kn!

Nekirurški tretman koji prodire u sva 3 sloja kože uz trajnost rezultata do čak godinu dana

Izgledati mlađe do 10 godina bez operacije i igle? Zategnuti lice u jednom tretmanu? Moguće je uz HIFU pomlađivanje najdjelotvornijim aparatom u tretiranju opuštene kože lica!

HIFU lifting je uzdrmao svijet estetike i pomaknuo granice estetske medicine jer se nametnuo kao savršena zamjena za klasične kirurške zahvate. U samo jednom tretmanu rješava vas podočnjaka, bora, spuštenih obraza i akni.

HIFU (High intensity focused ultrasound) uređaj koji se koristi u Adivas salonu najnovije je generacije što jamči maksimalnu učinkovitost ovih tretmana.

Ovaj revolucionarni tretman pokazao se idealan kod:
✔ uklanjanja bora na čelu
✔ uklanjanja podočnjaka
✔ podizanja obrva za 3-4 mm
✔ ublažavanja dubokih bora i potpunom uklanjanju sitnih bora
✔ zatezanja opuštene kože
✔ podizanja obraza
✔ sužavanja proširenih pora

Prirodni lifting lica vidljiv je nakon samo jednog tretmana i ne zahtijeva oporavak, odnosno nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a najbolji rezultati se očituju u periodu od 60 do 90 dana nakon tretmana. Koža će odmah biti vidljivo zategnuta, a učinak traje do čak godinu dana. Tretman se preporučuje raditi jednom godišnje, mogu se raditi tijekom cijele godine i prikladni su za sve tipove kože.

Ova najnovija metoda djeluje dubinski na sva 3 sloja kože (dermis, epidermis ili SMAS). Pri svome radu HIFU koristi revolucionarnu tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta po principu usmjeravanja kontroliranih valova, koji emitiraju energiju u kožu te je fokusiraju na točno određenu dubinu (1.5,3.0,4.5,8.0,11.0 i 13.0 mm), ovisno o tome što se želi tretirati. Fokusna točka je mjesto u samoj koži gdje se ultrazvučni valovi presijecaju. Baš u toj točki dolazi do naglog podizanja temperature (preko 60° C). Nagli temperaturni skok potiče proces regeneracije kože i tvorbu kolagena.

Tretman sa HIFU aparatom je siguran jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki i ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijavanja.

Kod drugih metoda lasera i radiofrekvencije, energija ostaje na površini kože i nema učinak kao HIFU aparat u tvorbi kolagena. Nevjerojatna učinkovitost tretmana potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima.

Iskoristite promotivnu ponudu Adivas salona i uvjerite se u učinkovitost HIFU lifting tretmana!

Ovu jedinstvenu ponudu kupi na PONUDI DANA!

ADIVAS SALON
Josipa Slavenskoga 2

Prečko, 10 000 Zagreb

radnim danom: 8 – 20
subotom: 8 – 15

Telefon: 01/ 386 50 69

Mob: 099/ 876 08 48

E mail: salon.adivas@gmail.com

Pratite nas na Facebooku:

https://www.facebook.com/salonadivas/