Pozivamo Vas da se prijavite  na natječaj i iskoristite bespovratna sredstva za izradu Vaše web stranice ili web shopa. Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova raspisalo je natječaj za dodjelu takozvanih WWW vaučera putem kojih omogućuju bespovratna sredstva mikro,malim i srednjim poduzećima za poticanje online poslovanja. Na takav način potiče se srednje i male poduzetnike da usavrše svoja mrežna rješenja i unaprijede prodajnu uslugu.

DZdesign Vam omogućuje suradnju prilikom izrade i unapređenja Vaše web trgovine ili stranice. Ono što nas dodatno izdvaja od mnogobrojnih web dizajnera je dugogodišnje iskustvo, veliki broj odrađenih projekata te posebna pogodnost gratis marketinga i jednogodišnje besplatno oglašavanje putem našeg gospodarskog web portala “Cro Ponuda”.

Financijska sredstva definirana su operativnim programom naziva “Konkurentnost i kohezija 2014-2020, te je za to razdoblje osigurano 15.200.000,00 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj hrvatskih poduzetnika. Nadalje, spomenuti program omogućava tvrtkama minimalna sredstva od 15.000,00 kn do  maksimalno 100.000,00 kn. Količina sredstava koja su Vam na raspolaganju iznosi od 70- do 85%, dok ostatak plaća sama firma

Na portalu  “Cro Ponuda” se predstavljaju male i srednje tvrtke koje tržište žele upoznati sa svojim proizvodom i uslugama, ali isto tako i najveće i najuspješnije tvrtke koje svojom snažnom prisutnošću na našem portalu potvrđuju svoj rejting i pozicioniraju sebe kao nositelje gospodarstva.

“Cro Ponuda” kao prvi projekt u Hrvatskoj koji pruža ovakve mogućnosti, te na osnovu inovativnih rješenja, zaslužio podršku od svih državnih resora kojih se gospodarstvo i međunarodna suradnja tiče. Zaključak je da prednosti koje donosi “Cro Ponuda” nisu prednosti koje će koristiti njegovim moderatorima, već su to rješenja za taj dio u vašem poslovanju.

Natječaj je otvoren za javnost, te se na njega mogu prijaviti svi mikro, mali i srednji poduzetnici s jednim projektom s jednom ili više domena. Prijave počinju 18. kolovoza 2018, od 11:00 sati.

Više informacija o Pozivu možete saznati na ovom linku: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

U okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., s ciljem obavještavanja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja možete pročitati indikativni godišnji plan .

Indikativni godišnji plan sadrži popis poziva i rokova te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija.
Indikativni godišnji plan preuzmite na sljedećoj poveznici.

Za sve Vaše upite Vam stojimo na raspolaganju:

Slavenskoga 1, 10000 Zagreb

Tel: +38515586003

Mob: +385953292244

Mob: +385959690229

Email: cro.ponuda@gmail.com