Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na sudjelovanje u Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska“ u 2018. godini.  Riječ je od prodajno-izložbenim festivalima koje je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata) u prošloj godini uspješno organizirala na 14 lokacija diljem Lijepe naše.

Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja. Sajmovi će se u sklopu Festivala u 2018. godini održati na atraktivnim centralnim lokacijama.

Obavještavamo sve zainteresirane koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge da se prijave za besplatno sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” u Koprivnici 28. travnja i Čakovcu 5. svibnja na mail adresu: mojapoduzetnahrvatska@vecernji.net s naznakom u kojem Gradu želite izlagati. Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Detaljnije informacije možete pronaći na WEB adresi http://www.poslovni.hr/festivali/o-projektu