Iako naizgled djeluju vrlo daleko, do ljetnih dječjih praznika ostalo je još vrlo malo. Najbolji ljetni jezični kampovi za djecu od sada su na dohvat ruke, a njihov sadržaj i ponuda zanimljiviji su no ikada. Vrlo je bitno da djeca što ranije počnu učiti strane jezike jer u današnjem svijetu globalizacije, poznavanje stranih jezika bit će sve bitnije, pogotovo jednoga dana kada se ta djeca budu zapošljavala.

Danas je nezamislivo konkurirati u poslovnom svijetu bez znanja minimalno dva svjetska strana jezika. Engleski jezik najpoželjniji je i najpopularniji u poslovnom svijetu, a s vremenom sve traženiji postaje i njemački jezik. Poznata izreka “Vrijediš onoliko koliko jezika govoriš!” jasno govori o važnosti učenja stranih jezika. Osim toga, učenje i znanje stranih jezika razvija i samopouzdanje osobe, otvara nove dimenzije u životu, kao i nove mogućnosti komunikacije.

Primjerice, učenje engleskog jezika u tradicionalnom internatu Harry Potter stila za djecu od 8 do 17 godina, na jednom od najelitnijih i najstarijih engleskih internata gdje se djeca osjećaju kao u Harry Potter filmu, predstavlja poseban doživljaj i izazov djeci koja obožavaju avanture, bajke i čarolije. Točno takvo iskustvo pruža ljetni kamp unutar Bromsgrove School, u malenom gradiću Bromsgrove, svega 30 minuta udaljenom od Birminghama. Uz intenzivno učenje engleskog u jutarnjim satima, tijekom popodneva djeca uče engleski kroz igru, zabavu i neformalno okruženje na aktivnostima u grupama do 14 djece, a nakon večere druženje se nastavlja i putem raznih drugih aktivnosti, kao što su talent šou, filmske večeri, sportska natjecanja, disko ili karaoke.
Link na Bromsgrove School: https://bit.ly/2Ex7OBE

Za djecu koju više interesira učenje njemačkog jezika idealan je odabir ljetni kamp koji se nalazi unutar zidina privlačnog i prirodom okruženog njemačkog mjestašca Bad Schussenried, inače poznatog i po mnogobrojnim rekreativnim sportskim rutama i toplicama. Uz intenzivno učenje njemačkog djeca uživaju u sportskim aktivnostima, te mogu trenirati košarku, odbojku, biljar, nogomet, voziti bicikle, plivati u bazenu ili jezeru, igrati tenis, stolni nogomet ili stolni tenis.
Link na Bad Schussenried: https://bit.ly/2GIowQw

U IntegralEdu, najvećoj savjetodavnoj agenciji za obrazovanje u inozemstvu koja nudi obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima, vjeruju da učenje stranih jezika može i treba biti zabavno. Putovanje u grupi ima mnogobrojne prednosti, baš kao i ljetni jezični tečajevi u inozemstvu. Prilika za učenje jezika u izvornom okruženju, prilika za upoznavanjem različitih kultura i djece iz cijelog svijeta, te prilika da se vaše dijete osamostali, samo su neki od glavnih argumenata za planiranje idealnih ljetnih praznika.
Kako izgledaju jezični tečajevi i što se sve na njima može naučiti, moći će se saznati na dodatnim prezentacijama jezičnih tečajeva koje priprema IntegralEdu, a koje će se održati u Splitu 11.04.2018. (19:00 h, hotel Park), u Rijeci 13.04.2018. (18:00h, hotel Bonavia) i u Zagrebu 14.04.2018. (17:00, ured IntegralEdu, Pierottijeva 5).

Ulaz na navedene prezentacije je besplatan, te raspored istih možete vidjeti na našoj Facebook stranici.
Prijave se primaju putem FB stranice IntergalEdu.