Miss i Mister Turizma Hrvatska, najreprezentativniji je hrvatski izbor koji predstavlja i nudi priliku za promidžbom naše zemlje, te daje svojevrsni imidž prepoznatljivosti Lijepe Naše u svijetu. Grand finale Miss i Mister Turizma održat će se 9. studenog 2017. u Hotelu & Grand Casinu Admiral u Zagrebu.

Idejni začetnik i realizator ovog modnog izbora je prestižna londonska modna agencija “Miss Tourism World”, dok je nositelj licence gospodin Boris Kosmač. Prijenos finala izbora medijski je popraćen od strane svjetskih, ali i hrvatskih televizijskih kuća. Hrvatske tiskovine također će popratiti ovaj spektakla kao i naši najčitaniji internetski portali .

Uz nezaobilazan dio izbora, događaj će obilovati i brojnim zabavnim nastupima hrvatskih estradnih zvijezda: Jacques Houdek, Zdenka Kovačiček, Alka Vuica i Bojan Jambrošić, pod voditeljskom palicom Borisa Kosmača i Renate Končić-Minee.

Aktualna miss turizma je prekrasna Lara Vukušić, koja će predstaviti našu zemlju na izboru u Maleziji, u prosincu 2017. godine.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!