Tvornicu Jaškapack d.o.o. utemeljili su krajem prosinca 1989. godine mr. sc. Josip Jaška i sin Zoran Jaška, dipl. ing. Sjedište tvrtke je u istočnoj industrijskoj zoni grada Zagreba, u Sesvetama, Savska cesta br. 1.  Jaškapack d.o.o. je tvornica valovitog kartona i pakiranja. Sedmeroslojni valoviti karton i mikroval u G kvaliteti Industrijska BHS linija za proizvodnju valovitog kartona instalirana u tvornici Jaškapack d.o.o. ima kapacitet 35 000 tona godišnje proizvodnje. Instalacijom tri BHS modul facera ‘in line’, dobili smo mogućnost proizvoditi sedmeroslojni valoviti karton, te smo jedini proizvođači u regiji. Prvi i jedini u regiji proizvodimo uz sedmeroslojni karton i mikroval u G kvaliteti. U Hrvatskoj smo jedini proizvođač vodonepropusne ambalaže. To je tzv. kontaktna kutija za pakiranje tekućih industrijskih masti, a kontrola nepropusnosti vrši se ulijevanjem vode u kutiju. Za proizvodnju vodonepropusne kutije posjedujemo stroj i tehnologiju koju smo sami razvili. Unutrašnjost kutije je plastificirana, što omogućava zadržavanje sadržaja (tekućine).

U pogonu za preradu valovitog kartona u ambalažu instalirane su najnovije, visokoproduktivne i tehnički najsuvremenije linije koje su u mogućnosti izraditi najzahtjevniju vrstu ambalaže. Kao primjer možemo navesti da smo jedini proizvođači ambalaže iz sedmeroslojnog valovitog kartona u našoj regiji i šire, te jedini proizvođači „vodonepropusne” ambalaže,ambalaže koja drži i ne propušta vodu. Substituiramo kaširanu ambalažu direktnim offset tiskom na E, F, G mikroval te na taj način pojeftinjujemo proizvodnju kaširane ambalaže.

Tvornica Jaškapack d.o.o. trenutno zapošljava 150 radnika, s tendencijom povećanja broja zaposlenih, a proizvodnja je organizirana u trosmjenskom radu. Posjedujemo vlastiti vozni park od 15 tegljača, tako da gotovu robu dostavljamo kupcu u najkraćem mogućem roku.