Pozivamo Vas da nam se pridružite konferenciji LEAP Summit, koja će se održati u periodu od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu. Otvorenje konferencije se održava u četvrtak, 15.03. u 16:00h. LEAP Summit konferencija organizirana je od strane Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI) te se održava pod generalnim pokroviteljstvom Europske komisije.

Program konferencije održat će se na 5 paralelnih pozornica gdje će čak 103 predavača prenijeti na sudionike svoje znanje i iskustvo iz područja tehnologije, inovacija, poduzetništva i digitalizacije. Više od 3000 sudionika iz cijelog svijeta, od Japana do Sjevernih Američkih država, u sklopu konferencije imat će priliku čuti inspirativne priče vrhunskih poduzetnika i menadžera. Također, konferencija nudi bogati neformalni program koji osigurava pojedincima povezivanje s ljudima iz cijelog svijeta i vrijedne poslovne kontakte.

Prvog dana konferencije, u četvrtak 15. ožujka, program će započeti svečanim otvorenjem i pozdravima predstavnika ministarstva, grada Zagreba te izaslanika Predsjednice Republike Hrvatske te će se održavati paralelno na dvije pozornice. Dok će se na poduzetničkoj pozornici održati natjecanje startupa i akceleratora, na glavnoj pozornici nastupit će predstavnik Europske komisije Branko Baričević, jedan od izvršnih direktora Raiffeisen bake Enkelejd Zotaj te poduzetnici Alejtin Berisha i Ben Woldring. Po završetku formalnog dijela programa, sudionici će imati priliku sklopiti nova poznanstva i međusobno se družiti.